Огромни опашки са се извили от рано тази сутрин пред

...
Огромни опашки са се извили от рано тази сутрин пред
Коментари Харесай

Опашки се извиха пред секцията в Чирен, над 100 човека чакат да гласуват

Огромни опашки са се извили от рано тази заран пред изборната секция във врачанското село Чирен, научи BulNews.bg. В момента над 100 индивида чакат начело да упражнят правото си на глас.  От общинската изборна комисия във Враца споделиха, че проблем няма. Те обясниха, че хората всеобщо са решили да пуснат своите бюлетини по-рано денем. Местните си спомнят, че предходни години, когато са ходили по-късно по здрач, е имало доста хора и не са могли да гласоподават.

Вместо това членовете на СИК са им събирали персоналните карти.  Затова в този момент локалните решили да отидат още преди обяд. Проблемът се появил от обстоятелството, че концепцията хрумнала на доста хора и в последна сметка още веднъж се образували опашки. Въпреки това гласуването протича обикновено и хората влизат поетапно в изборните секции.  В момента шестима служители на реда са в Чирен и пазят реда по време на вота, споделиха още от ОИК-Враца.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР