Огромни живи миди са се появили непосредствено по крайбрежната ивица

...
Огромни живи миди са се появили непосредствено по крайбрежната ивица
Коментари Харесай

Огромни миди край Русе активизираха ловците на перли

Огромни живи миди са се появили директно по крайбрежната линия на река Дунав в Русе. Това предизвика част от хората да употребяват свободното си време освен за разходка, а и за събиране на големите екземпляри от миденото царство.
 миди БГНЕС
По-младите разясняват находките със напълно сериозните планове да забогатеят. „ Няма метод в тези големи живи миди да няма най-малко по един дребен бисер. Ако се окаже обаче, че няма перли, ще опитам да видя дали са вкусни и дали стават за ястие. В краен случай, въпреки всичко са си атрактивни и след разчистване ще се трансфорат най-малкото в един прекрасен сувенир “, изясни един от „ ловците “ на перли.
 миди БГНЕС
Някои от търсачите споделят, че в случай че им се усмихне шансът, ще вложат част от капитала в подводно съоръжение, с цел да разпрострат концепцията си за лесни пари.
 миди БГНЕС
Запознати настояват, че от дълго време на брега не са били изхвърляни толкоз доста и такива големи живи екземпляри. Навремето са намирани единствено черупки, и то от много по-малки речни миди.
  По тематиката Американка едвам не изяде перла за $600 с вечерята си от миди (СНИМКИ) Рибар държал перла за 100 млн. под леглото си за шанс (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР