Огромната колекция от парфюми за мнозина е хоби или дори

...
Огромната колекция от парфюми за мнозина е хоби или дори
Коментари Харесай

Ако установите това, значи трябва да изхвърлите парфюма си

Огромната сбирка от парфюми за мнозина е занимание или даже мотив за горделивост. Междувременно не забравяйте, че с течение на времето парфюмите могат да изгубят свойствата си и ароматът им се трансформира.

Важно е да знаете по какъв начин един парфюм може да загуби качествата си и по какви признаци може да бъде разпознат.

Защо парфюмът се е развалил

Такава неприятна обстановка може да се случи по редица аргументи. В някои случаи това се въздейства от химическата формула или даже от опаковката на продукта. Експертите споделят, че парфюмите с по-тежки базови нотки устоят доста по-дълго от тези с в началото лек мирис.
 Как да разберем дали един парфюм е дългогодишен? Как да разберем дали един парфюм е дългогодишен?
Какво е резистентност на аромата? Основното и най-важно качество на всеки парфюм, е неговата продължителност. Именно по това може да разли...

Има парфюми, които последователно се усъвършенстват, даже се съпоставят с виновността. Междувременно и те могат да се скапват. Ако забележите някакви странности в обичания си мирис, обърнете внимание на периода на валидност. При нанасяне върху кожата този парфюм може да провокира алергична реакция или други неприятни последствия.

3 знака, че парфюмът ви се е развалил

Първо , проверете аромата, изключително за парфюми, които са на рафта от доста години. Ако се появи неприятна миризма, продуктът би трябвало да се изхвърли. Такива промени се дължат на обстоятелството, че доста парфюми съдържат растителни масла, незабавно щом срокът им на валидност завърши, се появява неприятна миризма. В скъпите парфюми няма подобен съставен елемент, тъй че срокът им на валидност е доста по-дълъг. Ако към момента се съмнявате дали миризмата се е трансформирала, сравнете с тази на витрината.

Вторият симптом за повреждане на продукта е смяна във външния тип. Вижте, може би цветът на течността, нейната компактност се е трансформирала. Ако пренебрегнете този факт, след нанасяне могат да останат следи върху облеклата и кожата може да бъде повредена. Някои парфюми съдържат огромен % етилен, той се изпарява и течността губи аромата си.
 Нов метод при потреблението на парфюм Нов метод при потреблението на парфюм
Вероятно всеки от нас, най-малко един път в живота си, се е озовал в обстановка, когато при влизане в стаята ни е посрещнал непреодолимият арома...

Третият признак, най-очевидният, е срокът на валидност. Всички опаковки имат период на валидност на продукта. Тази дата е много случайна, парфюмът може да се съхранява доста по-дълго, само че също по този начин би трябвало да се ръководите от него.

Ако не виждате дата на приключване, намерете партидния код. На него можете също да наблюдавате цялата информация. Кодът може да съдържа единствено числа, а може да съдържа и букви. Има специфични приложения за приемане на такава информация.



Контролирайте стайната температура. Не би трябвало да се колебае фрапантно. Влажността и температурата на въздуха са главните индикатори, които въздействат на състава на парфюма и могат да го нарушат.

Най-добре е да държите обичаните си аромати на рафт в дрешника си. Така че да не се въздейства от светлина и топлота. Също по този начин не би трябвало да експериментирате и да наливате парфюм в други бутилки. По-добре са в бутилката, в която са били по време на покупката. Основното е, че контейнерът е херметически затворен и продуктът не се изпарява.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР