Огромната част от аудиторията на Ергенът“ са жени. Малкото мъже,

...
Огромната част от аудиторията на Ергенът“ са жени. Малкото мъже,
Коментари Харесай

Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“: Eто какво скриха продуцентите

Огромната част от аудиторията на „ Ергенът “ са дами. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най- евентуално ще спрат, откакто към този момент я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори.

Защо обаче Васка си отпътува? Официалната теза е, че тя е била пасивна и не е привлякла интереса на Алек. Разбира се, никой не има вяра, че това е обективната истина.

По-вероятният отговор е, че младата фармацевтка е ядосала продукцията и е отказала да взе участие в сюжета, който е комфортен на сценаристите. Доста завоалирано, само че самата Васка загатна това. В изявлението си след отпадането тя сподели нещо доста еднопосочно: „ Не бях там за абсурда “.

Васка посочи също, че след ефектното си влизане, при която тя се преструваше на гримьорка от екипа, и първата й среща с Алек, която феновете видяха, са последвали и още срещи. Те обаче не са били показани, предава Vihrogon.

„ Някои срещи не се припокриваха със сюжета на епизода и останаха скрити. Аз намирам и сексапил в това “, това сподели още Васка, която очевидно е изцяло наясно с аргументите да напусне имението.

Може би най-правдоподобната доктрина за нейното изпъждане пристигна от подкаста „ Надкаст “ на Слави Туджаров и Неделчо Богданов още преди този момент да се случи. Заедно с Поли Недкова от bTV те посветиха доста време да се чудят за какво Васка е безусловно невидима.

Неделчо тогава изрече твърдо мнение, че тя е ядосала сценаристите и продуцентите ие осъдена да не бъде показвана. Ветеранът от “Игри на волята “ тогава предвижда, че тъй като не е направила това, което се желае от нея, евентуално ще бъде изгонена скоро, както и стана.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР