Огромна сума пари в брой с неизяснен произход е намерена

...
Огромна сума пари в брой с неизяснен произход е намерена
Коментари Харесай

Огромен кеш в дома на убития данъчен шеф, разкриват колегите му

Огромна сума пари в брой с неуточнен генезис е открита след гибелта на показано убития данъчен началник па акцизите Ивайло Стаменов Цветков, излиза наяве от кърваво писмо на сътрудниците му от Национална агенция за приходите. Той беше разстрелян като във филмите за мафията на 18 декември м.г. на ул. Дунав в центъра на София, на две крачки от Столичната община, като по случая незабавно се събраха министър председателят, вътрешния министър, основният прокурор и другите най-големи началници.

4 месеца по-късно обаче убийството остава неизяснено. И то макар дързостта на закононарушението, осъществено измежду бял ден, на място с доста камери и с излаз за колата на атентатора към два делнично задръстени столични булеварда – Левски и Дондуков. Което значи, че причинителят е бил спокоен и е бил сигурен, че ще остане безнаказан.

Ето какво пишат в намерено писмо сътрудниците на убития от Национална агенция за приходите, които са пред стачка: „ Защо не беше закрита дирекция Фискален надзор след обществения разстрел на шеф от същата конструкция, като нарко-бос, след който при осъществен обиск в жилището на лицето са открити стотици хиляди левове и евро и са събрани доказателства от полицията, че същият е взел участие в корупционни схеми, по отношение на което е погубен, което съставлява обществена загадка?

Защо вместо да бъде закрита тази конструкция, за която има и голям брой други сигнали, арести в Бургас на чиновници от ФК и клюки за корупция в изключително огромни мащаби, както и мнозина от сътрудниците са с ниско равнище на подготвеност. Въпреки това отговорност за проблемите пое шефът на дирекцията, който подаде оставка и същата беше призната, структурата не беше закрита?”.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР