“Огромна отговорност. За мен беше голяма изненада, че Марко Вервело

...
“Огромна отговорност. За мен беше голяма изненада, че Марко Вервело
Коментари Харесай

Васил Христов: Беше изненада за мен да бъда избран за член на борда на FPA


“Огромна отговорност. За мен беше огромна изненада, че Марко Вервело - един от най-популярните италиански публицисти, и кореспондентът на турския вестник “Хюриет ” Арда Сайнера са ме номинирали. Всеки от пълноправните членове на асоциацията от целия свят с електронен избор имаше право да дефинира новите членове ”, сподели кореспондентът на bTV от Лондон в предаването “Тази неделя ”.

По-рано тази седмица той стана първият българин, член на Управителния комитет на най-старата организация на публицистите в света - Foreign Press Association.

Foreign Press Association (FPA) е най-старата организация на публицисти в света. В навечерието на своята 135-годишнина FPA е един от най-уважаваните клубове в света. Всяка година организацията организира необятна стратегия от брифинги за своите членове с представители на английския международен, политически, културен и финансов хайлайф. Организацията работи в тясно съдействие с кралския замък и е главен акредитиращ орган за задграничните публицисти на всички събития на.

Васил Христов е взимал изявленията на Хенри Кисинджър, първия министър на Шотландия Мишел О'нийл, Роджър Уотърс от " Пинк Флойд ", внучките на Чарли Чаплин.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР