Огромна любовна драма бушува около Григор Димитров, разбра Блиц от

...
Огромна любовна драма бушува около Григор Димитров, разбра Блиц от
Коментари Харесай

Много известна българка влюбена в Гришо, разкри чувствата си в трогателно писмо до него!

Огромна любовна драма бушува към Григор Димитров, разбра Блиц от достоверни източници. Най-добрият български тенисист е бил изненадан преди към месец от известна българка, която му изпратила скрито писмо, разкривайки че е бясно влюбена в него, написа Блиц.

Гришо останал като гръмнат, защото познавал въпросната дама незадълбочено и въобще не предполагал, че тя съвсем една година таила големите си усеща в себе си. Накрая не издържала и решила да излее всичко от сърцето и душата си, пишейки дълго и извънредно прочувствено обръщение.

„ Само не публикувайте името на дамата. Това са доста персонални неща, а тя е много известна. Нека си остане сред тях двамата. Гришо няма по какъв начин да отвърне на страстите ѝ, тъй като  знаете, че към момента си е с Никол Шерцингер. Едно е несъмнено – Григор доста съчувства на дамата, а също така е останал разчувстван от прочетеното “,  разкриха пред най-четената организация близки до Димитров, който сега е в австралийския град Бризбейн за присъединяване в локалния шампионат.

Григор преодоля първия кръг по-рано през днешния ден, побеждавайки японеца Йошихито Нишиока с 6:3, 6:4, и чака противника си за идната фаза на шампионата. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР