Огромна колона от тирове се е образувала на Дунав мост-2

...
Огромна колона от тирове се е образувала на Дунав мост-2
Коментари Харесай

Километрична колона от ТИР-ове на Дунав мост-2

Огромна колона от тирове се е образувала на Дунав мост-2 при Видин. Това съобщи пред bTV българският транспортьор Иван Кузманов, който е измежду чакащите водачи. По думите на Кузманов придвижването по моста е безусловно блокирано. Към момента никакви коли не минават граничния пункт.

Опашката почнала да се образува през вчерашния ден и все още е към 7,5 километра. Според Иван Кузманов повода за образувалата се колона е обикновена - чиновниците на пункта не работят. Имало и понижени коридори.

Превозвачът бе безапелационен, че не става въпрос проблеми със системата - тя си работела, само че чиновници си намирали всякаква друга работа, с изключение на да обслужват хората. " Има доста решения за решението на тези проблеми, само че никой не се провежда. Няма тоалетни, нищо ", сподели още Кузманов.

Междувременно от пресслужбата на Министерство на вътрешните работи оповестяват, че към 7.30 часа на българо-румънската граница при Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " при Видин трафикът от товарни коли е натоварен на излаз от страната.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР