Огромна изненада очаква феновете на успешния риалити формат Игри на

...
Огромна изненада очаква феновете на успешния риалити формат Игри на
Коментари Харесай

Това ли е победителят в Игри на волята?

Огромна изненада чака почитателите на сполучливия риалити формат " Игри на волята ". Тази вечер е огромният край, а спечелилият в играта в действителност е непредвиден.

Въпреки появилата се по-рано информация, че първото място ще грабне казахстанеца Андрей Гридин, спечелилият в действителност е... жена. Т.е. единствената, която се класира за финалните борби, а точно Паулина Горанов. Снимките на шоуто " Игри на волята " от дълго време са завършили, като спечелилият се пази в цялостна секретност. 

Симеон не е победител в надпреварата, макар че към този момент изглеждаше, че той е очевидният водач измежду двете останали племена, тези на Приключеците и Бойците. Все отново напористия герой ще успее да се добере до финала, само че ще се класира втори, настояват осведомени. В топ три ще остане и Андрей, като победител за първи път в историята на продукцията у нас е жена - хитрата полска кума-лиса, третата от козите в стопанството Паулина, написа Hotnews.bg

Припомняме ви, че огромния край е довечера и на него ще забележим борбите на Паулина, Андрей, Неделчо, Симеон и Стратимир.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР