Огромна индустриална сграда в Ню Йорк в далечния Уест Сайд,

...
Огромна индустриална сграда в Ню Йорк в далечния Уест Сайд,
Коментари Харесай

Историческа индустриална сграда в Ню Йорк се облича изцяло за Седмицата на модата в Ню Йорк

Огромна индустриална постройка в Ню Йорк в далечния Уест Сайд, където могъщи машини в миналото са били разтоварвани от товарни влакове, ще бъде превърната в столица на модата – на най-малко за една седмица.

Сградата Starrett-Lehigh, годишна продукция от 1931 година, монумент с размерите на левиатан на ерата на производството и корабоплаването в града, ще бъде новото седалище на Седмицата на модата в Ню Йорк, която стартира в петък.

Опростената конструкция на Eleventh Avenue на West 26th Street ще бъде хазаин на ревюта на 70 дизайнери – в това число Bach Mai, Badgley Mischka, The Blonds, Libertine,  Prabal Gurung, Son Jung Wan и Pamella Roland.

Спонсорът на събитието IMG „ искаше да събере цялата Седмица на модата под един покрив “, сподели ръководещият шеф на RXR Бил Елдър, чиято компания купи постройката за 920 милиона $ през 2011 година

През последните години Starrett-Lehigh закупи по-модерен имидж, в сравнение с допуска предишното. RXR  изведе нещата на друго равнище със съществени на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР