Огромна ферма за отглеждане на канабис разби бургаската полиция край

...
Огромна ферма за отглеждане на канабис разби бургаската полиция край
Коментари Харесай

Наскоро излязъл от затвора градинар от Бургас пак хванат в плантация с канабис

Огромна плантация за развъждане на канабис разруши бургаската полиция край поморийското село Бата. Растенията са били засадени в равнища на повърхност от близо 4 дка, а цената на творби опиат възлиза на  близо 1 млн. лева Това оповестиха на брифинг преди минути шефът на ОДМВР – Бургас старши комисар Емил Павлов и административният началник на Районна прокуратура – Бургас Мария Маркова, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

" Фермерът " – Тодор от Бургас, на който скоро престояла " беритба ", е добре прочут на полицията. През 2019 влезе в пандиза за сходно закононарушение.

По настоящия случай се работи от месец април до вчерашния ден, когато е разрушена канабисовата ферма, обясни Прок. Мария Маркова и ст. ком. Емил Павловст. комисар Павлов. " Целят развой от самото пазаруване, през развъждане и до самата реализация - всичко е документирано по метод, по който не беше осъществявано до момента ", добави Павлов.

Прокурор Маркова, добави, че против Тодор е предявено обвиняване, че е засял и отглеждал в равнища растения, представляващи високорискови наркотични субстанции. За това закононарушение се планува наказване от 2 до 5 години " Ливване от независимост " и санкция от 5 до 10 хиляди лева

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР