Огромен скандал бушува от вчера в публичното пространство, установи репортер

...
Огромен скандал бушува от вчера в публичното пространство, установи репортер
Коментари Харесай

Мега скандал! Скрита камера хвана в крачка общински съветник от Враца-педофил /снимки+видео/

Огромен скандал бушува от през вчерашния ден в общественото пространство, откри кореспондент на организация BulNews.
В интернет с бързината на мълния се популяризира видео, което е направено със скрита камера. На фрагментите се вижда по какъв начин общинският консултант от Враца Венелин Петров се пробва да прави секс с 13-годишно момиче. Публикувани са и чатовете сред двамата в мобилно приложение, от които ясно личат опитите му да вкара в леглото си детето.
Автор на материала е самостоятелният публицист Станислав Цанов, който има личен Youtube канал - „ Цанов: Напред и нагоре “. Точно в него през вчерашния ден беше качено видеото, озаглавено „ Малка съм, чичо… “, от което излиза наяве, че млади девойки със скрити камери документират опитите на възрастни мъже да вършат секс с тях. Пуснати са 7 случая, като първият е за врачанския предприемач и общински консултант от Земеделски национален съюз Венелин Петров. Той е втори мандат в локалния парламент, като предходния влезе от името на Реформаторския блок. Петров е от оповестените и потвърдени сътрудници на някогашната Държавна сигурност, само че все пак съумява посредством разнообразни лобистки лостове да влиза в общинския съвет. Публична загадка са околните му връзки с партийния водач Явор Хайтов.
Случаят е толкоз жесток и противен, че изисква незабавна реакция от управлението на Земеделски национален съюз и оставката на компрометирания техен общински консултант.
Публикуваме цялото следствие за уловените педофили, измежду които е и Венелин Петров. Приятно гледане!

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР