Огромен клон се откърти и падна в Морската градина, на

...
Огромен клон се откърти и падна в Морската градина, на
Коментари Харесай

На косъм! Огромен клон рухна на метри от бургазлийка в Морската градина

Огромен клон се откърти и падна в Морската градина, на метри от млада жена с дете. По знамение няма потърпевши, заяви водачът на Организацията за протекция на българските жители Стефан Петров.

" Бяхме настрана от Охлюва до паметника на Хаджи Димитър, когато се чу мощен гърмеж и клон с човешки растеж се отчупи от върха на едно голямо дърво, само че не падна. Остана да виси на височина 15 метра. Имаше мощен вятър, който беше повода да се отчупи клонът. През няколко пейки имаше жена с дете, които предизвестих да се оттеглен, с цел да не пострадат. Обадих се на дежурния на общината, който пое ангажимент незабавно да изпрати някой да вземе ограничения и да обезопаси дървото.

Бях очарован от това, че Общината се отзова незабавно, за което благодаря като гражданин на град Бургас и като част от ОЗБГ, тъй като можеше да стане случай. След минута клонът въпреки всичко се отчупи и падна. За благополучие, никой не пострада. Отново се обадих на дежурния и му споделих, че няма смисъл да идват, а той отвърна, че ще изпрати хора да приберат клона и да почистят в случай че е нужно ", описа пред " Бургас 24 " Петров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР