Огромен интерес в целия свят към супер турнира по тенис

...
Огромен интерес в целия свят към супер турнира по тенис
Коментари Харесай

63 милиона са наблюдавали турнира по тенис на маса в “Арена Асарел” през август

Огромен интерес в целия свят към супер шампионата по тенис на маса от ITTF World Tour 2019 в Панагюрище. Това разкриха числата, оповестени при започване на тази година от Международната федерация (ITTF) във връзка с срещите в " Арена Асарел " през август 2019. Докладът е направен от основаната в Китай компания CSM - водач в цифровата промишленост на азиатския пазар.

Според формалните данни мачовете от главната скица на 2019 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Openса били следени от към 63 милиона фенове по целия свят с комбинирана медийна пазарна стойност над 35 милиона щатски $. Турнирът беше излъчен от 14 малките екрани по света, като в България Nova Sport, част от Нова Броудкастинг Груп, сподели на своите фенове близо 50 часа тенис на маса от най-висока класа.

Първенец измежду спонсорите на шампионата с максимален обсег и експозиция чрез телевизионното лъчение и фотографските организации по света е " Асарел-Медет " АД - 277 часа от общия брой, който е оценен на 1458 часа и 55 минути в международен мащаб. Следващият рекламодател с най-сериозен обсег е пенсионно-осигурителна компания " Съгласие " със 110 часа.

Петото издание на шампионата в България усъвършенства всички досегашни върхове във връзка с известността на конкуренцията в обществените мрежи. Според данните на CSM Media Research общият брой импресии надвишава 24 милиона. Видео изявленията във facebook страницата на шампионата (Asarel Bulgaria Open)са били изгледани от над 2 милиона консуматори на обществената мрежа.

Рекордни резултати и за онлайн малкия екран на Международната федерация по тенис на маса - itTV(tv.ittf.com) - консуматори в 115 страни по света всеки ден са гледали най-малко част от някоя от сесиите в " Арена Асарел " в Панагюрище.

Организаторите и главните спонсори на шампионата, дружно с Международната федерация по тенис на маса, чакат, че индикаторите ще бъдат усъвършенствани още през септември тази година, когато в Панагюрище ще се организира шестото издание на 2020 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР