Огромен и луксозен дворец за колосалната сума 1,35 милиарда долара,

...
Огромен и луксозен дворец за колосалната сума 1,35 милиарда долара,
Коментари Харесай

Най-тайният и добре охраняван имот в Русия - дворецът на Путин за $1,35 милиард

Огромен и първокласен замък за колосалната сума 1,35 милиарда $, който е благосъстоятелност на Путин - за това се приказва в следствие на съветския опозиционер Алексей Навални. В двучасово той изяснява с детайлности за първокласен парцел на южното черноморско крайбрежие на Русия, който принадлежал на съветския президент Владимир Путин. Подробното следствие е оповестено и в на Навални, а всички документи по него могат да се прегледат на.

Навални твърди, че дворецът е заплатен " с най-големия рушвет в историята ". В следствието се твърди, че той е бил финансиран посредством комплицирана корупционна скица, в която е забъркан вътрешният кръг на Путин. Според Навални финансирането идва от основния изпълнителен шеф на " Роснефт " Игор Сечин и олигархът и милиардер Генадий Николаевич Тимченко.

Във видеото, оповестено по-малко от два дни след ареста на Навални, се твърди, че частното имение е 39 пъти по-голямо от Монако. Смята се, че парцелът разполага с ледена пързалка, лозя, спектакъл и казино.

" Най-скъпият замък в света ", както го разказва Навални, е ситуиран на 17 691 квадратни метра. Около него има буферна зона с повърхност към 7000 хектара, благосъстоятелност на съветската Федерална работа за сигурност (ФСБ) и отдадена чартърен на компанията притежател на имението. В земята към парцела се счита, че има и черква, амфитеатър, и хеликоптерна площадка.

" Това е най-тайното и добре охранявано оборудване в Русия, без пресилване ", споделя Навални във видеото. " Това не е селска къща, вила, или резиденция - това е цялостен град или по-скоро царство. Има непревземаеми огради, лично пристанище, лична защита, черква и даже личен граничен пункт. Това е като обособена страна в Русия. И в тази страна има един и незаместим цар - Путин ", споделя Навални.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отхвърли достоверността на изказванията и съобщи, че парцелът, покрай курортния град Геленджик, не е на Путин. " Не съм осведомен с следствието, обаче мога незабавно да кажа, че този запис е остарял. Преди доста години към този момент обяснихме, че Путин няма замък в Геленджик ", споделя той.

Всъщност парцелът е прочут още от 2010 година, когато избухна скандал в медиите и комплексът с повърхност 18 000 кв.м. беше платен от предприемача и милиардер Александър Пономаренко, който съобщи, че ще го трансформира в хотелски комплекс.

Видеото приключва с апел към руснаците да излязат на митинг против държавното управление в събота. През 2017 година, Навални разгласява следствие против тогавашния министър председател Дмитрий Медведев, в което се твърди, че е отпред на империя на първокласни парцели. То докара до огромни митинги на съперниците на Путин.

Само в границите на броени часове видеото беше гледано от съвсем три милиона в YouTube. Твърди се, че филмът е продуциран, до момента в който Навални към момента е бил в Германия, където се възвръща от отравянето с нервнопаралитичен сътрудник Новичок през август.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР