Огромен е интересът към предстоящия финал за Купата на България

...
Огромен е интересът към предстоящия финал за Купата на България
Коментари Харесай

Финалът за Купата на България пряко по NOVA SPORT

Огромен е ползата към идния край за Купата на България на 9 май от 19.30 ч., когато в паметна борба един против различен ще се изправят Славия и Левски. Билетите за събитието са на привършване и на Националния стадион „ Васил Левски “ се чакат цялостни трибуни, които да поддържат двата най-стари столични отбора в решителната битка за трофея. Зрителите пред екраните също ще имат опция да преживеят футболните страсти от зрелищния конфликт, който ще бъде излъчен извънредно в ефира на NOVA SPORT.

Началният съдийски сигнал ще бъде даден тъкмо в 19.30 ч., а половин час по-рано, от 19.00 ч., по NOVA SPORT е стартът на специфичното студио за финала с водещ Илиян Енев. Феновете ще могат да проследят атмосферата на стадиона, предадена посредством директни репортерски включвания, както и пътя на двата тима до финала. Двубоят Славия - Левски ще разяснява Гено Даскалов, а след края на мача феновете ще станат очевидци на страстите на спечелилите, мненията на победените, церемонията по връчване на трофея и реакциите на последователите.

Отборът на Левски се класира за огромния край, откакто на полуфиналите отстрани един от любимците за трофея - ЦСКА. Това ще е първи край в шампионата за отбора на Делио Роси от 2015 година насам, когато „ сините “ претърпяха тежка загуба от Черно море. Последно Левски, който имат в актива си рекордните 26 купи, завоюва трофея през 2007 година От своя страна Славия стигна до решаващия кръг от шампионата за 19-и път в историята си, откакто детронира настоящия притежател на купата Ботев (Пловдив). „ Белите “ се класират за първи път на край от 2011 година и имат неповторима опция да отпразнуват своята 105-годишнина с първи трофей от 22 години насам. Тимът от "Овча Купел " има 12 купи на страната, като последната е от 1996 година точно против Левски (б.а. с 4:0 служебно, защото „ сините “ напущат терена при 0:1).

Кой ще напише нова страница в историята на българския футбол и ще грабне мечтаната победа, не пропускайте да наблюдавате в един от най-значимите дуели за годината. Гледайте всичко най-интересно и вълнуващо във финала за Купата на България сред Славия и Левски в сряда, 9 май от 19.30 ч. единствено по NOVA SPORT.
СПОРТ От Йерусалим: Киев ще бъде Истанбул! Жорди Гомес: Нещата потеглиха нагоре след успеха над ЦСКА Левски разкри програмата за " 75 години Гунди "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР