Огромен диамантен пръстен блести на ръката на Мария Игнатова от

...
Огромен диамантен пръстен блести на ръката на Мария Игнатова от
Коментари Харесай

Мария Игнатова показа годежния пръстен от Димитър Рачков (СНИМКА)

Огромен диамантен пръстен свети на ръката на Мария Игнатова от няколко седмици. Според близки до тв водещата бижуто било годежно, а Игнатова го получила от Рачков по време на почивката им в Тоскана в края на август. Издайническа фотография на звездата с персоналния й коафьор удостоверява слуха, че с Митко към този момент са публично пред женитба, оповестява организация „ Пик “.

Комикът най-накрая събрал кураж и паднал на колене пред обичаната си пред стеснен кръг другари в италианската вила на Маги Халваджиян, където почиваха. Свидетели на сантименталния съчувствен миг станали още Джуди Халваджиян, брачната половинка му, Кремена Халваджиян, Гала и половинката й Стефан, които бурно ръкопляскали и стимулирали Мария да изрече със мощен глас заветното „ да “.
 Мария Игнатова сподели годежния пръстен от Димитър Рачков (СНИМКА)

Самият пръстен артистът купил от български бижутериен магазин, като се изръсил 10 хиляди лв. за модел от платина с великански камък. Въпреки че преди да се разделят, Рачков и Игнатова бяха двойка в продължение на 8 години, той по този начин и не я опознал задоволително добре и не могъл да уцели верния размер на пръстена. За да не го обиди обаче бъдещата младоженка незабавно го поставила на ръката си, само че на показалеца, с цел да не се изплъзва.

Приближени до Митко и Мария издават, че двамата още не кроели проекти за женитба, само че най-вероятно щели да подпишат в стеснен фамилен и другарски кръг, само че чак следващата година.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР