Ограниченото време на Фернандо Алонсо на пистата Индианаполис в теста

...
Ограниченото време на Фернандо Алонсо на пистата Индианаполис в теста
Коментари Харесай

Алонсо: Твърде рано е да определим капацитета на автомобила

Ограниченото време на Фернандо Алонсо на пистата " Индианаполис " в теста за Инди 500 в сряда не му разрешава да дефинира дали автомобилът на Макларън ще бъде конкуренция за любимците в най-бляскавия кръг от американските автомобилни серии Индикар. Испанецът навъртя единствено 29 обиколки поради софтуерна щета в автомобила си, чиято корекция лиши почти 45 минути. В допълнение към това изобилен дъжд постави завършек на сесията прибързано.
This isn't the start @alo_oficial and @McLarenIndy wanted at @IMS. pic.twitter.com/O7Xc4NjdZn
— NTT IndyCar Series (@IndyCar) April 24, 2019
" Въпреки че нямахме шанс с времето и се натъкнахме на някои проблеми по колата, въпреки всичко направихме няколко положителни обиколки и адреналинът ни е висок, тъй че съм благополучен. Като тим проектът ни за през днешния ден бе да изградим скорост малко по малко. Времето ни беше лимитирано и не стигна за всичко, тъй че е мъчно да се дефинира потенциала на автомобила. Още часове на пистата е това, от което се нуждаем. Сигурен съм, че ще наваксаме през май. Чувствам това издание на Инди 500 друго. Познавам надпреварата, дължината му и би трябвало да сме по-спокойни. Имаме разполагаем две седмици и много работа за извършване, само че съм убеден, че вървим в вярната посока ", показа Алонсо.

" Man, there's been a lot of people waiting for this moment. " @alo_oficial and @McLarenIndy are rolling at @IMS.#INDYCAR // #IsItMayYet pic.twitter.com/KPwVg85DKx
— NTT IndyCar Series (@IndyCar) April 24, 2019
В първия ден от формалната подготовка за Инди 500 на 14 май Алонсо е длъжен да запише 10 обиколки на " Индианаполис " със скорост над 215 благи в час.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР