Ограниченията за COVID-19 ще бъдат премахнати постепенно през следващата седмица,

...
Ограниченията за COVID-19 ще бъдат премахнати постепенно през следващата седмица,
Коментари Харесай

Ердоган: Следващата седмица започва поетапното премахване на ограниченията

Ограниченията за COVID-19 ще бъдат отстранени последователно през идната седмица, съобщи турският президент Реджеп Тайип Ердоган.
" Ще стартираме да прилагаме нашия календар за нормализация от понеделник ", сподели Ердоган по време на виртуална среща на ръководещата Партия на справедливостта и развитието(ПСР)
 Путин и Ердоган приказваха за урегулирането на обстановката в Нагорни Карабах Путин и Ердоган приказваха за урегулирането на обстановката в Нагорни Карабах
Президентите на Русия Владимир Путин и на Турция Реджеп Тайип Ердоган разискаха по телефона урегулирането на обстановката към Нагорни Ка...
поетапно до края на май и доста през юни.
Той похвали модерните здравни заведения в страната и системата за обществено обезпечаване за предотвратяването на рецесията.
Досега Турция е записала 44 059 смъртни случая от COVID-19, до момента в който над 4,85 милиона души са се възстановили от заболяването. В страната има над 5 милиона доказани случая.
Според формалните данни, Анкара е направила над 25,6 милиона коронавирусни проби от началото на всеобщата акция за имунизация на 14 януари.
 Ройтерс: Най-големите турски банки мъчно биха финансирали канал „ Истанбул “ Ройтерс: Най-големите турски банки мъчно биха финансирали канал „ Истанбул “
Правителството на Турция мъчно ще притегли средства от най-големите банки в страната за построяването на канал „ Истанбул “ з...
Повече от 14,8 милиона души са получили първите си дози, а над 10,7 милиона души са били
Турция стартира 17-дневно затваряне, което ще продължи до 17 май.
Ограниченията доведоха до спад на инфектираните в 80 от провинциите на Турция сред 1-7 май, съгласно последните статистически данни на Министерството на здравеопазването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР