Ограниченията за броя на хората в кафенета, музеи, библиотеки и

...
Ограниченията за броя на хората в кафенета, музеи, библиотеки и
Коментари Харесай

Ограниченията в Ню Йорк започват да падат

Ограниченията за броя на хората в кафенета, музеи, библиотеки и други обществени институции публично отпаднаха в Ню Йорк, оповестява ТАСС по информация на собствен сътрудник.

Ню Йорк стартира последователно да се връща към естествения живот през април, когато макар продължаващите ограничаващи ограничения хората започнаха да излизат по-често на улиците. Приблизително по същото време притежателите на кафета започнаха все по-често да пренебрегват съществуващите ограничавания за броя на посетителите. Нюйоркчани обаче към момента се опасяват от зараза.

Броят на хората в публичния превоз нараства, изключително по време на пиковите часове, само че първият ден без ограничавания не докара до внезапно нарастване на пътническия трафик, написа БГНЕС.

Хората не са склонни да смъкват маските си, макар федералния съвет, че изцяло имунизираните хора не би трябвало да ги носят. Етажната благосъстоятелност и офисите обнародват правила за продължение на носенето им на закрито, без значение от статуса на имунизация.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР