Оградата по границата с Турция в момента не е това,

...
Оградата по границата с Турция в момента не е това,
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Сезирам прокуратурата за оградата, има престъпно бездействие на хора като Радев и Рашков

Оградата по границата с Турция сега не е това, което предадохме ние. Тя е в това положение, тъй като не се поддържа. Това мнение изрази някогашният водач на НФСБ Валери Симеонов, който бе вицепремиер в държавното управление „ Борисов 3 “ и народен представител в 44-ото Народно заседание.

Той изясни, че съгласно първичния план оградата е трябвало да бъде двуредова. Това обаче е променено „ в придвижване “, като е решено тя да стане едноредова. А повода е, че обстановката с мигрантския напън тогава не търпяла закъснение.

Това не означавало, че идващите държавно управление не е трябвало да довършат плана за двуредова ограда.

„ Тогава стабилността, сигурността ще бъде доста по-висока. Но желая да обърна внимание, че зад говоренето и оплюването на оградата и нейното качество се крият също опити за прикриване на закононарушение по Наказателния кодекс, закононарушение по работа, а точно незаконното безучастие на хора като Румен Радев, които управляваха със служебни държавни управления 10 месеца в тази година и половина, и на Бойко Рашков, който беше министър на вътрешните работи година и три месеца. Този човек не направи съвсем нищо, с цел да поддържа оградата и с цел да я възвърне. И тези офанзиви против първичното качество на оградата в действителност са опит за прикриване на закононарушение. Това е работа към този момент за прокуратурата и аз ще си свърша, каквото би трябвало, с цел да се въздаде правдивост “, сподели Валери Симеонов.

Той персонално щял да подаде сигнала в прокуратурата.

 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР