Оградата по границата ни с Турция не е направена съгласно

...
Оградата по границата ни с Турция не е направена съгласно
Коментари Харесай

Елена Йончева: Налагането на цензура върху информация за оградата е с цел прикриване на истината

Оградата по границата ни с Турция не е направена според напътствията,дадени на Министерство на вътрешните работи, по тази причина тя се минава извънредно елементарно. Това сподели в студиото на Нова телевизия Елена Йончева. Тя бе безапелационна,че с налагането на цензура върху снимането, визитите и задаването на въпроси за оградата
се цели да не се приказва по тематиката и не се съгласи с претекстовете на Министерски съвет за приемане на разпореждане за оповестяването на оборудването за стратегически обект.

" Надявам се,че ще има политическа воля да се разбере тъкмо какво става на границата.. Службите добре знаят от кое място се минава, могат да създадат следствие, само че в този момент,с това разпореждане изнасянето на информация на процедура се не разрешава, прикрива се същинското състояние на границата ", уточни депутатката.

Йончева цитира документи на Европейски Съюз и Съединени американски щати, в които се разяснява корупцията в България и замесването на висши държавни чиновници в корупционни дейности. Тя уточни, че прекосяването на мигранти през границата не е прекратено, а залавянето на обособени групи става само по случайност, само че за това не се приказва.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР