Оградата по границата е супер. Просто има такива политици, които

...
Оградата по границата е супер. Просто има такива политици, които
Коментари Харесай

Политици се препитават с лъжи, установил Симеонов

" Оградата по границата е супер. Просто има такива политици, които се препитават с неистини. " Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов във връзка показаните от депутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева фотоси, на които се вижда, че оградата по границата е паднала.

Валери Симеонов отхвърли изрично да има някакъв пропаднал сектор, както демонстрира госпожа Йончева.

Той разясни, че секторът е в резерват " Узунбуджак ", а през вчерашния ден е разгласил фотография два часа след нейните изказвания - " след нейните неистини по една телевизия. "

Симеонов беше безапелационен, че оградата е в съвършено положение.

" Оправена е още при започване на октомври незабавно след дъждовете, а фотографията, която демонстрира Йончев е отпреди това ", изясни той.

Вицепремиерът по демографската политика попита за какво Йончева демонстрира черно-бяла фотография, откакто постоянно до момента е показвала цветни фотоси?

" Отговорът е следният: фотографията е черно-бяла, тъй като в случай че беше цветна щяха да се видят листата. Огромната зелена маса по дърветата. С други думи фотографията е от дълго време ", съобщи вицепремиерът.

Той посочи, че е разгласил във Facebook фотография, на която оградата си стои както би трябвало, тъй като е възобновена октомври.

" Както постоянно споделям истината. Както и във връзка с лъжите, казани във кино лентата. Ето в този момент ви споделям, в тази ситуация тя отново тя лъже ", добави Симеонов и посочи, че фотоси на оградата са оповестени на неговата страница във Facebook. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР