Оградата около Паметника на Съветската армия на първо място има

...
Оградата около Паметника на Съветската армия на първо място има
Коментари Харесай

Фандъкова за оградата около ПСА: Има решение на Общинския съвет от преди няколко месеца

Оградата към Паметника на Съветската войска преди всичко има ролята да отбрани жителите от падащи плочи, съобщи пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова във връзка ограждането на Паметника на Съветската войска. Тя разяснява тематиката по време на инспекция на построяването на автоматизираната система за сметосъбиране в регион „ Младост “.

„ Има решение на Общинския съвет от преди няколко месеца. Новият регионален шеф изяви подготвеност и воля да осъществя това решение “, уточни Фандъкова. И добави, че паметникът е обследван и не е задоволително сигурен. По думите ѝ след сигурността на последващо място ролята на оградата е да извърши това решение на Столичния общински съвет.

„ Това че политическите водачи намират за доста добра опция да вършат акцията си, всеки да активизира своите симпатизанти посредством паметника, сигурно е част от акцията за локалните избори “, разяснява столичният кмет. 

„ Очакваше се напрежение, за мен е значима сигурността на града. Направих среща с министъра на вътрешните работи, бяхме в непрекъсната съгласуваност с оглед и провеждането на футболната среща “, сподели Йорданка Фандъкова във връзка вчерашното засилено полицейско наличие към Паметника на руската войска. 

„ Полицията си свърши работата “, сподели още тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР