Ограбиха дома на Таско Ерменков за втори път. Това съобщи

...
Ограбиха дома на Таско Ерменков за втори път. Това съобщи
Коментари Харесай

УПОИХА ДЕПУТАТ И СЕМЕЙСТВОТО МУ В СОФИЯ! Причината - грабеж, крадците са иззели от дома им...

Ограбиха дома на Таско Ерменков за повторно. Това заяви депутатът, като уточни, че крадците евентуално са упоили фамилията му.

Обирът се случил през нощта, само че никой от членовете на фамилията не се събудил, в това число и домашният любим, който по думите на депутата постоянно реагира на придвижванията във входа.

Вратата на жилището се заключва четворно. Престъпниците са влезнали в коридора и в хола на жилището, като са взели чантите с документи, пари и други скъпи неща, разяснява Ерменков в писмо към медиите. Полицията, която извикахме към 08.30 часа, когато видяхме, че вратата е притворена, допусна, че ние и кучето сме били обработени с газ ", показва Ерменков в писмо, разпратено до медиите.

Взломът се случил в 2.30 часа на 3 юли.

"От изчезналите неща изключително недоверчив е фактът, че от портмонето на брачната половинка ми, която преди три дни се беше върнала от Москва, където посети болния си татко, са взети пари в брой, а от кредитните карти в портмонето й единствено нейните съветски банкови обществени карти, на които тя получава съветската си пенсия от 55 год. възраст и обществена карта. На тези сметки има броени рубли (равностойност 100 долара) и тези карти могат да се употребяват единствено в Русия. До тях в портмонето й бяха и българските карти, които не са взети. Не са взети и българките карти на другите членове от фамилията. Най-подозрителното е, че предходната година на при започване на м. март от чантата на брачната половинка ми бяха откраднати отново нейните съветски карти и аналогична сума на тях ( и пенсионна банкова карта на татко й от Сбербанк – освен това невалидна, с изминал срок). Те са били открити от служителите на реда от 05 РУ-СДВР съвсем незабавно – на 20 март. Но й бяха върнати от служителите на реда чак в края на юли 2017 година Тогава, както и в този момент при кражбата, в портмонето й имаше и български карти ", написа Ерменков.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР