Ограбената Фатме сподели, че първоначално се изплашила, че нещо се

...
Ограбената Фатме сподели, че първоначално се изплашила, че нещо се
Коментари Харесай

Бургаско семейство в шок след кражба в небостъргача, искат смърт за грабителите

Ограбената Фатме показа, че в началото се изплашила, че нещо се е случило със сина ѝ и от четвъртък поради напрежението не може да спи

Бургаско семейство е в потрес след кражба в дома им. Пред Нова телевизия Али Али и брачната половинка му Фатме споделиха, че са доста изплашени. Той хванал първия аероплан от Франция, където работи, с цел да се прибере в морския град, а тя от напрежението не може да спи. 

Домът им е в небостъргача в „ Меден рудник “. 

След обира и гонката с полиция по улиците на Бургас, за които Флагман.БГ писа в четвъртък, бяха пометени няколко коли. Откраднати са към 10 хиляди лв. и златни украшения. 

Единият от крадците, 59-годишен софиянец, провокира гонка с полицията, до момента в който се опитваше да избяга. 6 патрулни коли го преследваха по улиците на морския град. По време на полицейското гонене пострадаха 4 автомобила. Мъжът беше арестуван на изхода на Бургас. Прокуратурата е повдигнала обвинявания и на 49-годишен мъж от харманлийско село, и на 23-годишна бургазлийка. 

„ Полицията ми се обади във Франция, където работя. Информираха ме, че апартаментът е обран. Не можели да се свържат със брачната половинка ми, а им трябвал човек от фамилията, с цел да влязат и да опишат какво липсва. От тях научих и незабавно се върнах ”, съобщи притежателят Али Али.

„ Вратата е разрушена с кози крайник, тъй като няма по какъв начин с отвертка. Строител съм и знам по какъв начин може да стане това “, прибавя той.

Съпругата му Фатме показа, че в началото се изплашила, че нещо се е случило със сина ѝ. 

„ Помислих, че нещо е станало със сина ми. Полицаите в началото нищо не ми споделиха. После разбрах какво се е случило и незабавно се прибрах. Когато пристигнах, заварих 15 служители на реда. В едната стая беше извънредно. Всичко е свалено от дрешника, ровили са и под матрака. Свалили са и плазмата от стената. Взели са пари и диоптрични очила. Дори суджука от фризера са желали да вземат. Имаше приготвени в чанти за изнасяне преносим компютър и други движимости, само че не са съумели да ги вземат ”, споделя дамата.

По думите на Али крадците са били изплашени евентуално от комшия, който се е обадил в полицията. 

„ Чули са полицейските сирени или третият, който униформените чиновници са подгонили, ги е известил и те са оставили това, което са се готвели да откраднат “, прибавя той.

„ Не мисля, че са отворили хладилника, с цел да крадат кайма. Има хора, които крият пари в хладилника. Чувал съм такива случаи “, споделя Али. 

„ Благодаря на полицията, че са реагирали толкоз бързо и са хванали крадците! “, прибавя той.

" Преживяхме огромен потрес ", споделя Фатме. И добавя: " Притеснявам се, тъй като има дни, в които детето ми е единствено в жилището за по няколко часа ". 

„ Още не мога да дремя, обезпокоена съм. Ако зависи от мен, желая да ги убият “, сподели още тя.

„ Искам аз да ги санкционира, само че не желая да влизам в детайлности. Крумовите закони за ръчички, очички са хубави “, прибавя брачният партньор й.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР