Огнян МинчевС отчайващо късогледство и примитивизъм, българските политици подаряват държавната

...
Огнян МинчевС отчайващо късогледство и примитивизъм, българските политици подаряват държавната
Коментари Харесай

С отчайващо късогледство и примитивизъм българските политици подаряват държавната власт на един арогантен узурпатор

Огнян Минчев

С отчайващо късогледство и примитивизъм, българските политици подаряват държавната власт на един нахален грабител, оказал се отпред на страната с помощта на външен великодържавен напън.

Продължаващата ерозия на партийнополитическата система в България, непрекъснатите кавги и отвод от вдишване на отговорност за ръководството на страната тласкат страната към де факто прелом в интерес на един стеснен, подвластен от непознати ползи и марионетъчен властолюбец.

Българската страна е в дълготрайна рецесия след комунистическия прелом от 1944 година До 1989 година тя функционираше като квазидържава - колониална администрация на болшевишката съветска империя. През последните три десетилетия националният суверенитет на България не можа да се възвърне заради продължаващата де факто колониална взаимозависимост от Москва.

Но през днешния ден стремежът към безспорна еднолична власт заплашва да постави завършек на самата опция за възобновление на българската страна като либерален европейски план.

Нека това бъде ясно на всички, които играят - или поддържат играта на политическите партизани, която се води пред очите на всички ни.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР