Огненото момиче на попфолка Камелия тръгна за третото си турне

...
Огненото момиче на попфолка Камелия тръгна за третото си турне
Коментари Харесай

Камелия Прибира $100 000 Отвъд Океана

Огненото момиче на попфолка Камелия потегли за третото си турне в Северна Америка, от което се чака да лапне не по-малко от 100 000 щатски $. Първият гастрол оттатък Океан е този петък в Атланта, а в събота я чакат българите в Чикаго, където е очакван билет за 89 $, против който с изключение на да я слушат, те ще могат и да вечерят.

След Ветровития град попфолк дивата ще се насочи към тузарския Кейп Код, а по-късно отпътува за Канада. От там тя ще обиколи Отава, Торонто и ще се завърти през Сиатъл. След родината на гръндж рока Камелия отива при нашенците в Сан Франциско, Лас Вегас и най-сетне Нейпълс.

“Аз пея единствено онлайн. Преди доста години съм пяла на плейбек, само че считам, че не е почтено да лъжеш хората, а и страстта е доста по-силна от живото пеене “, споделя безконечният секссимвол. Така тя ще може да извърши и музикалните стремежи на всички, които посетят концертите й, написа lupa.bg. Изпълнителката на златни шлагери като „ Луда по тебе “, „ Ти си “, „ Залезът и зората “ и доста други е подготвила дълъг лист с песни, които да извърши пред своите почитатели от Източното до Западното крайбрежие на Съединени американски щати и в Торонто.

Дни преди да замине за Съединени американски щати Камелия пусна и втората си колаборация със Сашо Роман – “Хотел на прегрешението ”, който незабавно оглави класациите и се трансформира в топ шлагер по клубовете.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР