Огненото дерайлиране в Северна Дакота, което горяше дни в началото

...
Огненото дерайлиране в Северна Дакота, което горяше дни в началото
Коментари Харесай

Огненото дерайлиране в Северна Дакота беше последната катастрофа, включваща слаби вагони-цистерни, които NTSB иска да бъдат заменени

Огненото дерайлиране в Северна Дакота, което горяше дни при започване на предишния месец, беше най-новата влакова злополука, включваща дефектните вагони-цистерни, които Националната работа за транспортна сигурност Борд се пробва да излезе от релсите от десетилетия.

NTSB съобщи в прелиминарен отчет, оповестен в четвъртък, че влаковата злополука от 5 юли покрай дребния град Бордулак, Северна Дакота, е предизвикала вреди на стойност към 3,6 милиона $ на железопътните линии и съоръжение на CPKC. Но организацията не предложи доста подмятания за това какво е предизвикало дерайлирането, което се случи в ранните утринни часове този ден.

На чиновниците на железопътния превоз на CPKC е неразрешено да дават отговор на въпроси по отношение на дерайлирането, до момента в който NTSB проверява.

NTSB акцентира обстоятелството, че някои от 17-те вагона-цистерни, пренасящи рискови материали, които са дерайлирали, са били вагони-цистерни DOT-111, които са показали още веднъж и още веднъж, че са предразположени към раздира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР