Огненият Марс със сигурност е войнът сред планетите, а главната

...
Огненият Марс със сигурност е войнът сред планетите, а главната
Коментари Харесай

Как влияе ретроградният Марс на зодиите до края на лятото

Огненият Марс сигурно е войнът измежду планетите, а основната му функционалност е една - да прави нещата до дъно. Марс постоянно може да се отърве от ненужното и да завоюва това, от което се нуждае. Безстрашният Марс минава през всички 12 зодиакални знака за към 2 години, само че също по този начин и на всеки две години стартира своето придвижване обратно.

Зажаднелият Марс сега се нуждае от отмора, с цел да се презареди и да обмисли тактиките си. Ретроградният Марс ще ни кара да се усещаме раздразнени, ядосани и ще желае от нас да се държим по този начин, като че ли имаме нещо за доказване.

Марс е назадничав от 26 юни до 27 август, а това ще бъде интервал, в който би трябвало да си починем и да си създадем равносметки.

Хубаво е да помислите за своите цели през интервала, да опитате да се справите с гнева си и да презаредите силата си. Но какво тъкмо чака всеки един знак през този огнен интервал и защо би трябвало да внимава, ще разберете по-долу:

Овен - Марс е планетата, която управлява тази зодия, тъй че ретроградността ѝ ще бъде изключително дразнеща за Овните. Те са късметлии по природа и са много импулсивни, само че в този момент е времето да работят по-предпазливо. Каузите, в които сте били нетърпеливи да се включите, в този момент може да ви наподобяват безинтересни. Ще се чувствате по-нервни от нормалното и е хубаво да потърсите поддръжка в околните ви другари. Когато този интервал завърши, ще се завърнете с нови сили и свежи хрумвания.

Телец - Може да ви считат за мързеливи и мързеливи, само че вие знаете, че постоянно вършите работата си идеално. ретроградният Марс ще ви завари, до момента в който преосмисляте професионалния си път и се чудите дали не ви би трябвало отмора от тази работа. На кръстопът сте и не сте сигурни на кой можете да се доверите, вероятни са и проблеми с интимния ви сътрудник. Най-важното сега е да си починете. В края на ретроградния Марс ще имате ясна визия от какво имате потребност.

Близнаци - Близнаците са хора на логиката, само че Марс ще ви накара да осъзнаете, че не всичко е единствено сухи обстоятелства и по този начин ще отвори много въпроси пред вас. Не се опасявайте да опознаете духовната си страна - няма да сбъркате в случай че се отдадете на медитация и отделите повече време за себе си. Една хубава почивка е страхотна концепция, само че внимавайте с пътуванията, тъй като трафикът този сезон е ужасяващ. В края на интервала ще имате по-ясна визия какви са вярванията ви и ще видите нови хоризонти.

Рак - Вие сте познати като спокойни и уравновесени хора, само че ретроградният Марс няма да направи интервала доста лек за вас. Ще изхабите много страсти, ще ви се случат доста неща и единствено от вас ще зависи по какъв начин ще се справите с прочувствената ситуиация. Възможно е да отстраните някои токсични хора от живота си, тъй като ще имате потребност да мислите повече за себе си. Възможно е да изпитате и известни финансови усложнения в този интервал, само че в последна сметка ще излезет по-силни.

Лъв - Лъвовете обичат драмата, а ретроградният Марс ще им предложи точно това - трагични преживявания. Бивша тръпка или пък зложелател от предишното, могат да се появят на сцената и да объркат живота ви. Марс обича да спори и нормално е страховит в това, тъй че през интервала несъмнено ще ви върви на сходни изяви. Хубавото е, че в края на интервала ще сте наясно какво желаете от връзката си и дали тя има бъдеще.

Дева - графикът е нещо доста значимо за Девите и те ненавиждат, когато някой промени проектите им, метода им на работа или пък не се подчинява на графика им. Времето е отлично а свършите доста от дилемите си, само че ретроградният Марс не е на същото мнение. Той ще ви предложи известни компликации и ще ви сътвори спънки, изключително в работата. Също по този начин би трябвало да обърнете повече внимание на здравето си, тъй като стресът ще ви бъде допълнително. В края на интервала всичко ще се успокои и работата ще ви потръгне.

Везни - Марс обича борбите, а Везните пък не. Още тук стартират трудностите за зодия Везни през този интервал. Дебатите не са обичаното ви занятие, само че пък ще осъзнаете, че от вас ще излезе отличен юрист. За страдание през интервала романтиката и безгрижието на лятото ще бъдат сменени от малко повече напрежение и настъпателност. Енергията ви няма да бъде на идеалното равнище и това ще ви нервира. В края на интервала ще получите нова опция за изява и любовна тръпка.

Скорпион - Вие сте най-мистериозният знак в зодиака и персоналното пространство е доста значимо за вас, само че уюта ви ще бъде разтресен по време на ретроградния Марс. Може би ще би трябвало да започнете ремонт или пък да промените жилището си, а това ще ви изнерви, тъй като има неща, които не са под вашия надзор. Важното е да се опитате да бъдете положително настроени и добре хидратирани, тъй като ще ви чакат и неразбории в фамилията. В последна сметка всичко ще приключи наред.

Стрелец - Голямата ви уста постоянно ви забърква в беди и Марс ще ви помогне още повече за това. Ще желаете да се скарате с всички - от най-близките ви хора до продавача в супермаркета. Ще се ядосвате за дреболии, а самочувствието ви на всезнайковци несъмнено няма да помога в този интервал. Внимавайте какво говорите и пред кого! Не всички са търпеливи като хората, които държат на вас. В края на интервала ще сте научили доста за връзката сред хората.

Козирог - Козирозите са хора на тактиката. Те премислят добре всеки собствен ход и знаят какво желаят. Заели сте се да работите крепко за постигането на задачите си, само че Марс има други проекти за вас  - ще направи интервала много по-стресиращ от превиденото. Обикновено следите прецизно бюджета си, само че в този момент може да се окажете във финансово усложнение. Хубавото е, че в края на интервала ще сте още по-сигурни в себе си и опциите си.

Водолей - Марс ще бъде назадничав точно във вашия знак това лято, което значи, че ще се чувствате изтощени. Хората може да реагират по-остро по отношение на вас, тъй като ви намират за нападателни и раздразнителни, което ще бъде по този начин поради неналичието ви на сила. Добрата вест е, че когато противоположният ход на Марс завърши, ще сте се научили да владеете страстите си доста по-майсторски.

Риби - това лято ще би трябвало да се справите с много подтискан яд. Ще ви е мъчно да се наспивате и да си почивате качествено, което ще ви направи още пораздразнителни. Най-важното е въпреки всичко да намирате време за отмора и да държите пространството към вас чисто и подредено. Не желаете да си губите времето в глупави разногласия, само че не е изключено да ви се случи и това. В края на интервала ще сте си научили урока и няма да подхождате толкоз нападателно.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР