Огнената Южна Америка е мечтана дестинация, която може би е

...
Огнената Южна Америка е мечтана дестинация, която може би е
Коментари Харесай

5 страхотни места в Южна Америка, където да отидете след печалба от лотарията


Огнената Южна Америка е мечтана дестинация, която може би е напълно близо, в случай че сте почитатели на лотарийните игри. Ние, несъмнено, ви пожелаваме джакпот от няколко милиона, само че и с по-малко пари може да се насладите на горещите градуси, хора, ястия, танци, занимания и дестинации в Южна Америка. Високи планини със снежни шапки, непроходими джунгли, приказни плажове, удивително завещание на антични култури, оживени градове и първокласни курорти – това е земята, която няма да желаете да напуснете.

 

Положихме старания, с цел да отсеем 5 от най-страхотните южноамерикански кътчета, а за вас остава просто да ревизирате дали обичаната композиция от цифри ви е донесла подарък в последния тираж от
лотарията. За нередовните или новите играчи – не се колебайте, тъй като в никакъв случай не знаете когато ориста ще реши да се усмихне навръх вас! Ако желаете да спечелите от лотарията, и вижте всички лотарии и невероятни награди, които могат да ви донесат латино премеждие и да ви изпратят в една от най-интересните елементи на планетата.
Мачу Пикчу, Перу
Започваме с едно от Чудесата на света – столицата на инките Мачу Пикчу. Открит преди едвам стотина години, античният планински град е изключителна находка със своите естествени тераси, неповторима архитектура и мистична връзка с богове и планети. Повечето туристи отсядат в близкия град Куско, само че ще ви препоръчаме първокласните хотели в непосредствена непосредственост до античната крепост. Поглезете се. Ще се радвате на обслужване на международно равнище, вместо да се редите на опашки. Няма да се постанова да хващате проведен превоз, с цел да стигнете до Мачу Пикчу. Отделете най-малко седмица, с цел да имате време да се аклиматизирате и да свикнете с високата надморска височина. Останалото е магия.
Рио де Жанейро, Бразилия
Излежавайте се на Копакабана, най-известния плаж на света, танцувайте самба, поиграйте футбол или волейбол с локалните, пробвайте обичайния коктейл Кайпирини, изгледайте люто дерби в храма на футбола „ Маракана “... В Рио просто няма място за досада. През цялото време над вас ще се извисяват хълмовете на града, както и фамозната скулптура на Исус Христос – Изкупителя, разкриваща страхотна гледка. Посетете перлата на Бразилия по време на годишния Карнавал – стотици хиляди цветни участници основават неповторима фиеста по улиците. Ако пък ви се прииска усамотение в природата и бягство от глъчката, наоколо е тропическата гора Тижука с водопади, екзотични растения и животни.
Патагония, Чили и Аржентина
Патагония е като че ли от друга планета. Най-южният регион на Южна Америка се слави като един от най-скъпите поради своята раздалеченост, сурови условия, само че и неповторима хубост. Вместо да нощувате в къмпинг, изберете един от влиятелните еко-курорти. Там ще обезпечат всичко за вашето пътувате в дивото, даже ще наемат хамали, които да носят оборудването ви. Безспорното украшение на Патагония е ледникът Перито Морено в Аржентина, който е необятен 5 километра. Плавайте с лодка към голямата ледена маса или се разходете върху нея, следвайки някой от многочислените туристически направления. Може да станете очевидци и на величественото отделяне на големи ледени блокове и на тържествения им конфликт в Аржентинското езеро.
Галапагоски острови, Еквадор
Така наподобява съвършената почивка – тюркоазени води, бели плажове, кристални езера, скални явления от застинала лава, освен това в компанията на великански костенурки, морски лъвове, акули – чук, игуани, тропически пингвини и още невероятни животни, които напълно свободно живеят в зашеметяващия архипелаг от вулканични острови. Нека не забравяме, че точно там Чарлз Дарвин прави своите наблюдения, с цел да формулира известната доктрина на еволюцията. Независимо дали обичате да се гмуркате или не, Галапагоските острови ще ви запленят. Почти 1000 километра във вътрешността в океана, островите не са по всеки джоб, а най-хубавият метод да стигнете до тях е с круизен транспортен съд.
Картахена, Колумбия
Разположена на северното карибско крайбрежие на Колумбия, Картахена притегля заможни посетители със своята неповторима романтика. Бившият колониален град през днешния ден е дом на първокласни хотели, бутикови магазини, галерии и заведения за хранене. Яхтеното пристанище подсигурява занимания в намерено море или околните острови, а в митническите зони ще извършите страховит шопинг. Традиционните конски файтони към момента возят туристи до забележителностите на прелестния град, който попада в сметките за всяка първокласна почивка в Южна Америка.

 

Това е един от най-разнообразните и неповторими региони на планетата. От взривоопасната Колумбия до ледниците на Аржентина, там се намират неповторими страни, които чудесно схващат значимостта на туризма. Затова хората и финансови благоприятни условия се усещат напълно на място там.

 

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР