Огнена атака в Монтана остана неосъществена, научи BulNews.bg. Неизвестни се

...
Огнена атака в Монтана остана неосъществена, научи BulNews.bg. Неизвестни се
Коментари Харесай

Огнен атентат! Пробваха се да запалят кола в гараж в Монтана

Огнена офанзива в Монтана остана неосъществена, научи BulNews.bg. Неизвестни се пробвали да възпламенят кола в гараж тази нощ, само че по този начин и не съумели да стигнат до нея.
На мушката на подпалвачите бил „ Форд Ескорт “, благосъстоятелност на 75-годишен гражданин на регионалния град. Той бил паркиран в гаражна клетка до дома на стопанина. Пироманите употребявали парче от дърво, разцепено с дължина 27 см и дебелина в дебелата си част 3 см, с цел да подпрат и разтворят вратата на гаража над заключващата железна планка с катанец. Така те създали дребен отвор в горната част и запалили вратата отвътре.
Огънят обгорил вратата, изгорен е намиращият се от лявата страна на стената ключ за осветяване, стопена е изолираност от стиропор. Живеещите в постройката обаче били разбудени от шума и неотложно извикали екипи на пожарната. Огнеборците потушили стихията, преди тя да нанесе по-големи вреди.
Незасегнат от пламъците останал намиращият се в гаража автомобил, подредени до лявата стена били към 3 куб.м. нарязани и нацепени дърва за огрев, които също не са потърпевши от огъня.
Местопроизшествието е посетено от оперативно-следствена група на районното ръководство в Монтана и чиновник на пожарната. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР