Огнен атентат в ПловдивАтаката е срещу мен, каза Валентин ЧерпоковМерцедесът

...
Огнен атентат в ПловдивАтаката е срещу мен, каза Валентин ЧерпоковМерцедесът
Коментари Харесай

Запалиха мерцедес на кметска дъщеря

Огнен атентат в Пловдив
Атаката е против мен, сподели Валентин Черпоков

Мерцедесът на дъщерята на кмета на Забърдо Валентин Черпоков - Росица Черпокова, бе разпален в първите часове през днешния ден в Пловдив. Автомобилът бил паркиран на бул. “Дунав” в града под тепетата, когато бил обгърнат в пламъци.

Към 2,10 ч. очевидци забелязали огъня и незабавно алармирали в полицията. Позвънили и на кмета. Въпреки намесата на пожарникарите мерцедесът е изцяло изгорен.

“Касае се за тенденциозен палеж, който е възмездие към мен от избрани политически противници”, сподели кметът на Забърдо. Той твърди, че враждата против него не е спряла от последните избори. “Вече две години бял ден не сме видели. Постоянен тормоз. Явно политическите ми съперници се пробват да ме сплашат към този момент и посредством фамилията ми. Тормозът нараства, тъй като ме избраха за дипломат на туризма на България по света”, сподели Черпоков. Според него откогато е бил определен за кмет, против него били пускани доста доноси. “Ежедневно давам пояснения пред разнообразни институции. Станах обект на 40 инспекции и не откриха нищо нередно”, сподели кметът. Той добави, че 31-годишната му щерка е обезпокоена след случая.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР