Оглушителна е тишината и мълчанието от президента Радев по отношение

...
Оглушителна е тишината и мълчанието от президента Радев по отношение
Коментари Харесай

Премиерът: Защо Радев мълчи за Алексей Навални?

Оглушителна е тишината и мълчанието от президента Радев във връзка с задържането на опозиционния водач Алексей Навални в Русия. Това означи министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на визитата си в гр. Сливница.

"До този миг той не се е произнесъл. Нещо повече - европейски депутати, и началникът на кабинета му е европейски народен представител, не влязоха да се записват до момента в който се гласуваше резолюцията на Европейския парламент за Навални ", подсети министър председателят Борисов.

"Тук не става въпрос да се месим във вътрешната работа на Руската федерация. Тук става въпрос за чисто либерален развой - че всеки опозиционен човек или всеки, който не харесва обещано управлнеие, има право на своя глас. Защо в България да го има и то в цялостния му размер, а на друго място - не ", добави министър-председателят.

Премиерът Борисов предложи президентът Радев също да съобщи какво мисли по въпроса. "Защото и Европейският съвет, и Европейският парламент, и Европейската комсия настояваме за незабавното му освобождение ", уточни още министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР