Огледалните дати винаги имат особена сила. Това са дни с

...
Огледалните дати винаги имат особена сила. Това са дни с
Коментари Харесай

Днес е 08.08. - вълшебната Огледална дата, която изпълнява желания

Огледалните дати постоянно имат особена мощ. Това са дни с необикновена сила, която носят и подаряват шанс на хората. В подобен ден всеки има опция да сбъдне фантазията си.

В нумерологията Осмицата, под чието застъпничество ще протече този ден, е цифрата на материалното благосъстояние и инцидентния шанс. Именно Осмицата ще помогне на вашите стремежи да се осъществен.

Вечерта насочете погледа си към небето: наближава пикът на Персеидите – най-яркият звездопад на лятото. Можете да си намислите предпочитание на падаща звезда. Да видите такава на 08.08 ще е огромен шанс!

 ръце магия цвете Istock

Ритуал за осъществяване на желанията

Ритуалът се организира в 08:08 ч. вечерта, т.е. в 20:08 часа. Смята се, че на 8 август в 8 часа и 8 минути се случва голям изблик на позитивна сила, сходно на прехода в Новата година. Ето за какво можете да си намислите стремежи, да помолите Вселената за помощ. Не сверявайте часовника този ден, даже и да избързва или да изостава.

Финанси и работа на 08.08

Отговорността и независимостта ще ви оказват помощ за осъществяване на финансови и професионални стремежи. Днес множеството хора ще могат да програмират силата си на триумф. Главното е ясно да си поставите задачите и дилемите.

Самата Вселена ще ви води в този ден, тъй че би трябвало да се вслушвате в интуицията си. Днес тя надали ще ви заблуди.

 жена мистично магия Istock

Любов и връзки на 8 август

Експертите означават, че през днешния ден в любовта огромен шанс чака тези, които не стоят на едно място. За да извършите желанията си, да намерите сродна душа или да намерите естетика в съществуващите взаимоотношения ще ви помогне позитивното въодушевление.

Хората през днешния ден ще бъдат изключително възприемчиви, тъй че ще почувстват вашата обич и топлота доста по-бързо. Полезно е в този ден да си уредите среща. Можете да флиртувате, да признаете възприятията си, да извършите предложение за брак. Това ще ви помогне да постигнете мечтаното и да постигнете най-хубави резултати.

Нумеролозите споделят, че 8 август е магически ден, в който можете освен да извършите желанията си, само че и да погледнете в бъдещето.
Тема на месеца в Edna.bg Тайният живот на домашните любимци Август  Трябва ли да пущам котката ми на открито, с цел да е щастлива? Тайният живот на домашните любимци Трябва ли да пущам котката ми на открито, с цел да е щастлива?  Джеймс Мидълтън: Тайният живот на домашните любимци Джеймс Мидълтън: " По-лесно е да разговаряш с кучета, в сравнение с с хора! "  10 неща, които би споделила котката ти, в случай че можеше да приказва Тайният живот на домашните любимци 10 неща, които би споделила котката ти, в случай че можеше да приказва Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР