Огледалните дати са особени дни, в които енергийният фон е

...
Огледалните дати са особени дни, в които енергийният фон е
Коментари Харесай

Огледалната дата 11.11: Как в този вълшебен ден да привлечем богатство, любов и късмет?

 Огледалните дати са особени дни, в които енергийният декор е доста мощен и градивен. 11 ноември не е изключение, тъй че последвайте препоръките на нумеролозите с цел да извършите живота си по-добър.

На този ден светът ще се ръководи от цифрата 2. Датата е двойно огледална, тъй като имаме две единици от всяка страна. Две единици дават общо 2, което число има доста значими свойства. Например, то оказва помощ на хората да вземат решение персонални проблеми, да се съсредоточат върху значими въпроси и отговорности. В такива дни можете да се занимавате с духовни търсения и практики. Опитайте да употребявате мантра с цел да се изчистите от негативите.

Как да притеглим благосъстояние и шанс на 11 ноември?

Темата за парите, работата и финансовия триумф постоянно е преди всичко за множеството хора. Когато Двойката ръководи света, шансът в тази област е неминуем за два вида хора: егоисти и прагматици. Нумеролозите настоятелно предлагат да не губите прекалено много от времето си, помагайки на другите. Това би трябвало да бъде продан на любезности, а не чист алтруизъм.

В такива дни другите ритуали за пари се вписват доста добре. Освен това, на идващия ден стартира Пълнолунието, тъй че сходни церемонии ще бъдат двойно по-активни. Например, можете да проведете елементарен обред с монети. Трябва да вземете няколко монети, да ги увиете в банкнота и да ги поставите в саксия със земя там, където пораства цвете или друго растение.

Трябва да извършите това сутринта. В това време би трябвало да прочетете заклинанието: „ Нека парите порастват и пристигна триумфът, а неуспехът и страхът да остават в земята. Нека щастието и вярата ме намерят и дано парите да се изсипят върху мен като от водопад. “ Вечерта на същия ден банкнотата и монетите би трябвало да бъдат извадени и заклинанието да се прочете още веднъж, след което изхарчете парите, без да ги поставяте в портфейла си.

Двойката е материално число, то е обвързвано със стихиите Вода и Земя. Водният обред е напълно елементарен. На сутринта би трябвало три пъти да измиете лицето си със студена вода и да кажете три пъти: „ Измивам страха, измивам подозренията си. Приемам шанса и благосъстоянието. “ Всякакви ритуали за привличане на пари в този ден ще бъдат доста потребни.

Как да притеглим обич на 11.11?

Това не е най-хубавият ден, който да прекарате със своята сродна душа, тъй като ще има доста каузи, които изискват бързо решение. От друга страна, в такива интервали събитията са доста сполучливи за тези, които търсят своя обичан човек.

Това е идеално време за нови познанства, за сантиментални срещи и любовни завършения. Двойката разсънват интереса на самотните хора един към различен, оказва помощ им да намерят общ език. Запознавайте се самоуверено, само че не форсирайте събитията. Това е превъзходен ден  да извършите прелестно първо усещане.

Най-добрият обред за този ден е осъществяването на любовно предпочитание. За задачата го напишете на лист хартия и по-късно го изгорете. Пепелта би трябвало да се разсее напразно. Ако някой човек ви харесва, можете да напишете единствено неговото име.

Ако сте в интензивно търсене, тогава можете да формулирате желанието си по този метод: „ Искам доста обич “, „ Искам съпруг/а “ и по този начин нататък. Двойката е цифрата на егоистите и самотните, само че то символизира двойка, тъй че   в този ден можете да срещнете вашата половинка.

Успех!

източник esotericblog

Нумерология: Кои са Щастливите цифри и от кои би трябвало да се пазим?

 

Числата са неразделна част от нашия живот, само че малко на брой знаят същинското им значение. Нумеролозите са сигурни, че с тяхна помощ човек може да научи какво ще е бъдещето му и…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР