Огледалната дата 5 май е датата, в която две петици

...
Огледалната дата 5 май е датата, в която две петици
Коментари Харесай

Огледалната дата 5 май: Пожелайте си нещо и привлечете късмета на своя страна

Огледалната дата 5 май е датата, в която две петици са кодирани едновременно. От позиция на нумерологията това е доста мощно число, което съвсем постоянно зарежда с положителни страсти и добра сила. Но имайте поради, че Петицата покровителства хора със мощна воля и желязна дисциплинираност.

Прочетете в публикацията по какъв начин на огледалната дата 5 май може да привлечете шанса си

 огледалната дата Огледалната дата 5 май

Какво може да извършите на огледалната дата 5 май?

Тъй като Петицата е мощно енергийно число, а на огледалната дата 5 май тази сила е умножена по 2, това значи, че не е целесъобразно да стоите на едно място. Звездите ви поучават на този ден да бъдете оптимално дейни. Нещо доста значимо: цифрата 5 представлява всичките 5 усеща, които хората имат. А това значи, че срещата днес е идеална, с цел да се насладите оптимално на всяко едно от тях.

Излезте измежду природата. В такива мощни дни е доста значим директният контакт с нея. Поемете от ароматите й, докоснете с ръце цветята, тревата или дърветата. Слейте с в едно със заобикалящата ви среда. В гората или покрай воден басейн сигурно ще се насладите на песента на птиците. Тези моменти са нужни за вашето вътрешно успокоение и духовно развиване.

5 май е идеалният миг да започнете да предприемете нещо ново за себе си. Може да бъде безусловно всичко, от разнообразни спортове и занимания до работни планове. Поемането на изцяло нови задания на работното място си коства, само в случай че сте завършили със старите.

 огледалната дата Източник на изображението: www.pixabay.com

Как да си пожелаете нещо на огледалната дата 5 май?

Има разнообразни способи, по които можете да изразите желанието си или желанията пред Вселената. Всъщност желанието е в основата. Най-лесно е да се настаните комфортно, да отпуснете цялото тяло, да освободите мозъка от мислите и да изречете желанието си. Препоръчително е в този миг да бъдете сами. Все отново това е вашето съкровено предпочитание, което желаете от сърце да споделите с Вселената!

В допълнение може да запалите ароматни свещи, да пуснете музика за медитация, в случай че желаете да се потопите още повече в това магическо положение.

Може да изразите желанието си върху лист.

Имайте поради, че това не би трябвало да е някакъв емоционален лист с стремежи. Помислете авансово какво в действителност желаете и за какво имате потребност от това. И не забравяйте, че никога не би трябвало да пожелавате неприятно на никого.

 огледалната дата Източник на изображението: www.pixabay.com

Ето какво още да извършите на огледалната дата 5 май

На 5 май си осигурете спокойна и релаксираща атмосфера. Опитайте се да не се карате с никого през този ден. И въпреки всичко, в случай че усетите, че назрява спор, намерете сили да го избегнете. Ако някой ви предизвика или пък ви обиди, пробвайте се да погледнете на казуса от друг ъгъл.

На огледалната дата 5 май е най-добре да се концентрирайте върху нещо положително и да се отървете от цялата негативност. Например, можете да помогнете на човек в потребност или на бездомно животинче. Освен това, в случай че желаете, можете да отидете в храм и да се помолите за душите на тези, които към този момент не са с нас. Вселената е великодушна и благосклонна към тези, които го заслужават и чиито мисли и сърца са чисти. Чийто дейности са с положителни планове. Запомнете това!

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР