Огласиха прогнозата за времето през новата седмица. Очаква се нов

...
Огласиха прогнозата за времето през новата седмица. Очаква се нов
Коментари Харесай

Огласиха прогнозата за времето през новата седмица. Очаква се нов обрат!

Огласиха прогнозата за времето през новата седмица. Очаква се нов поврат!

Националният институт по хидрология и метеорология – Национален институт по метеорология и хидрология разгласява прогнозата за времето в седмицата от 28.07.2024 година до 02.08.2024 година От нея излиза наяве, че в един от дните се чака поврат във времето.

Според синотиците в неделя ще бъде слънчево, вятърът ще се обърне от изток, ще е слаб, по Черноморието след обяд – до сдържан.

Огласиха прогнозата за времето през новата седмица. Очаква се нов поврат! 27.07.24 11:18 Бивш министър с потресаващи разкрития за гърмежите край Елин Пелин 27.07.24 11:04 Травестити, сатанисти и тлъст Иисус на олимпийската гала потресоха света (СНИМКИ) 27.07.24 10:34 Жега към Стефан Софиянски: Ива алергична, Алиса с галерия 27.07.24 10:10 Жесток гаф на олимпийската гала в Париж вбеси Южна Корея 27.07.24 09:44

В понеделник през по-голямата част от деня също ще бъде слънчево, температурите ще се покачат още и оптималните ще са сред 33° и 38°. По-късно след обяд ще стартира да се развива купеста облачност; в западната половина от страната вятърът ще се ориентира от северозапад.

През нощта и денем във вторник ще настъпи поврат с времето. Той ще поради прекосяването през България на леден атмосферен фронт. На места, основно в Централна Северна и в Източна България ще превали и прегърми. Във вторник вятърът ще е със северна съставния елемент, до сдържан, към вечерта ще отслабне. Температурите в множеството региони ще се намалят с към 5 градуса, съвсем без смяна ще останат в източната част на Горнотракийската равнина.

В сряда ще доминира слънчево време, с купеста облачност след обяд, вероятността за превалявания е дребна.

В четвъртък и петък ще бъде най-вече слънчево, температурите още веднъж ще се покачват и втория ден оптималните в множеството места ще са сред 32° и 37°.

Източник: Национален институт по метеорология и хидрология

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР