Огъващите се телефони са тенденцията на 2019 г. Samsung има

...
Огъващите се телефони са тенденцията на 2019 г. Samsung има
Коментари Харесай

Сгъваемият прототип на Oppo е одрал кожата на Huawei Mate X

Огъващите се телефони са наклонността на 2019 година Samsung има Galaxy Fold, през вчерашния ден Huawei сподели Mate X, TCL разкри няколко гъвкави прототипа на MWC 2019, а в този момент Oppo продължава със своето предложение.
Вицепрезидентът на китайската компания разгласява на своя профил в Weibo фотоси на сгъваем първообраз. Според него, това е единствено демонстрационна численост, а технологията не носи кой знае какво ново като потребителско преживяване. Затова Орро не има намерение да я прави комерсиално налична към този момент.

Гледайки телефона, не може да избягате от очевидното: той наподобява на практика като Huawei Mate X. Има голям екран, прегънат на открито, създавайки два обособени екрана. Има и издаденост или ръкохватка в профил, където виждаме логото на компанията и настройката на камерата по вертикала.

Въпреки че няма налични спецификации, защото това е демо-устройство, можем да забележим две разнообразни камери над двойната LED мълния. Ако не са фиктивни, евентуално се касае за съществена камера, съпроводена от датчик за дълбочина.

Ако погледнем още по-подробно, виждаме най-малко три бутона и това, което наподобява като скенер за пръстови отпечатъци под клавиша за мощ на звука. Може да бъде и ключ за зареждане на вторичния екран, сходно на решението за двойно зареждане на vivo NEX Dual Display.

Брайън Шен от Орро попита в обявата си „ какъв брой в действителност желаете такова устройство “ и ние ви питаме същото – бихте ли купили този телефон , в случай че той доближи серийно произвеждане?

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР