Огънят в Нотр Дам е овладян, няма опасност да се

...
Огънят в Нотр Дам е овладян, няма опасност да се
Коментари Харесай

Пожарникар е в много тежко състояние, пострадал при гасенето на Нотр Дам

Огънят в " Нотр Дам " е овладян, няма заплаха да се разрастне и да се случи нещо по-лошо. Най-тежкият сюжет е избегнат. Двете кули са избавени, както и множеството от най-скъпите рекливи. Така наподобява картината в Париж, откакто нощес едно от най-великите достижения на готическата архитектура - катедралата " Нотр Дам " избухна в пламъци, заяви Нова телевизия.

``
реклама

" Най-лошото е избегнато, дружно ще възстановим катедралата ", сподели в късните часове на нощта и президентът Еманюел Макрон. Най-много е потърпевша горната част на катедралата. Точно там се водят дейни ремонтни действия последната година.

Започнали са разпитите на всички служащи. Основната версия остава неволен палеж.

Над 500 пожарникари са се присъединили в гасенето на пожара нощес. Един от тях обаче е в доста тежко положение, потърпевш е при гасенето.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР