Огънят на сирийската ПВО е бил обширен и неточен и

...
Огънят на сирийската ПВО е бил обширен и неточен и
Коментари Харесай

Моментална Ескалация! Остър Конфликт Между Русия И Израел Заради Сваления Ил-20!

Огънят на сирийската Противовъздушна отбрана е бил " просторен и неакуратен " и по този начин се е стигнало до поразяването на съветския аероплан. Когато той е бил ударен от ракетата на сирийците, израелските самолети към този момент са били назад в базите си на израелска територия.

Според израелската войска, съветската страна е била навреме предизвестена за офанзивата на израелските самолети. Израел съобщи също по този начин и подготвеност да даде на Русия всички данни към случая, с цел да се види тъкмо какво се е случило и кой е отговорен за гибелта на съветските военни.

По-рано министърът на защитата на Русия Шойгу упрекна Израел за свалянето на самолета и гибелта на съветските военни. Според него, израелските самолети са употребявали Ил-20 като прикритие и по този начин той е попаднал под обстрела на сирийските ракети. По-рано представителят на МО на Русия ген. Конашенков упрекна израелската войска, че е обявила по " горещата линия " за офанзивата си по-малко от минута преди началото й.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР