Огън и ярост: Белият дом на Тръмп отвътре“ - книгата

...
Огън и ярост: Белият дом на Тръмп отвътре“ - книгата
Коментари Харесай

Излиза книгата, която вбеси американския президент Тръмп

„ Огън и гняв: Белият дом на Тръмп от вътрешната страна “ - книгата на Майкъл Улф освен че не беше спряна от разпространяване, както желаеха юристи на Доналд Тръмп, а даже стартирането ѝ на пазара подрани. Пред книжарниците се извиха дълги опашки от искащи да си я купят. Как реагира Тръмп, истина ли е написаното в книгата - вижте в репортажа на Теодора Гатева.

 © Българска телеграфна агенция
Студът не уплаши стотиците искащи да си купят „ Огън и гняв: Белият дом на Тръмп от вътрешната страна “. Причината надали е единствено любовта към книгите... Още преди излизането ѝ на пазара се подвигна толкоз звук, че небивалият интерес не е изненада.
Кейти Скот, четец: Мисля, че доста хора се интересуват, тъй като всичко избухна/се случи толкоз бързо. А и безумната реакция способства за този извънреден интерес.
Творбата на някогашния коментатор на „ Гардиън “ Майкъл Улф рисува един нелицеприятен портрет на Доналд Тръмп, човек, който не приема непознато мнение, дисциплината му е непозната и даже не е е желал да завоюва мястото в Овалния кабинет. Самият той реагира обичайно - с туит, в който написа, че даже е отказвал достъп на създателя до Белия дом и че книгата е лъжлива.

I authorized Zero access to White House (actually turned him down many times) for author of phony book! I never spoke to him for book. Full of lies, misrepresentations and sources that don’t exist. Look at this guy’s past and watch what happens to him and Sloppy Steve!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 5 януари 2018 г.Дал съм нулев достъп до Белия дом (всъщност му отказвах доста пъти) на създателя на тази подправена книга! Не съм приказвал с него за книга. Пълна е с неистини, неверни тълкования и несъществуващи източници. Вижте предишното на този човек и гледайте какво ще стане с него и Некадърния Стив [Банън, бел. ред.].
В отговор Улф сподели:
Майкъл Улф, създател на книгата: Аз съм разговарял с президента, без значение дали той е схванал, че е било изявление, или не е. Не знам, само че сигурно не е било импровизирано.
Книгата е написана въз основата на повече от 200 изявленията, приказвал съм с хора, които поддържат връзка с Тръмп не всеки ден, всеки час, сподели още Улф.

В изявление за американската телевизия NBC той съобщи, че застава зад всяка дума от книгата си.

Савана Гътри, водеща: Значи, вие заставате зад всичко в тази книга, няма нищо измислено?

Майкъл Улф, създател на книгата: Абсолютно, зад цялата книга!

Майкъл Улф не се опасява от вероятно дело, каквото дадоха обещание от администрацията на Тръмп и добави, и добави че всичко това оказва помощ за продажбите. И евентуално е прав, тъй като тиражът в една от най-популярните вериги книжарници във Вашингтон към този момент е привършен. Ограничени количества от „ Огън и гняв “ към този момент се продават и в Лондон. Според анализатори обаче, в дълготраен проект И тази политическа стихия няма да докара до съществени последици за Тръмп и компания.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР