Офшроката Aspen Maritime Investment Inc, за която в Общинската избирателна

...
Офшроката Aspen Maritime Investment Inc, за която в Общинската избирателна
Коментари Харесай

Маршаловите острови: Офшорката Aspen Maritime Investment Inc е анулирана през 2017г.

Офшроката Aspen Maritime Investment Inc, за която в Общинската изборна комисия във Варна бе подаден сигнал, че кметът Благомир Коцев има присъединяване, е анулирана през ноември 2017 година.

Това са съобщили в публично писмо от Търговския указател на Маршаловите острови, оповестиха за Moreto.net от ОИК-Варна.

Въз основа на документите ОИК-Варна излиза с решение, че отхвърля предварително преустановяване на пълномощията на Благомир Рубинов Коцев като кмет на община Варна, по отношение на събитията свързани с комерсиално сдружение Aspen Maritime Investment Inc.

ОИК Варна като взе поради че регистрацията на сдружението Aspen Maritime Investment Inc. е анулирана преди датата на оповестяването за определен за кмет на община Варна на Благомир Рубинов Коцев, не открива съществуване на условия за предварително преустановяване на пълномощията му по чл.42 ал.1 т.5 ЗМСМА заради липса на несъвместима активност и/или заемане на служба по отношение на комерсиално сдружение Aspen Maritime Investment Inc., визираното в сигнал с вх.№ 468/25.01.2024 година
Решението на ОИК-Варна, което е с дата 8.2.2024г., предстои на обжалване в 7 дневен период пред Административен съд-Варна на съображение чл.459 от ИК.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР