Офроуд линейката на Капачки за бъдеще“ е помогнала днес при

...
Офроуд линейката на Капачки за бъдеще“ е помогнала днес при
Коментари Харесай

Офроуд линейката на „Капачки за бъдеще“ помогна при тежка катастрофа

Офроуд колата за спешна помощ на „ Капачки за бъдеще “ е помогнала през днешния ден при сериозна злополука, заяви в профила си във Facebook създателят на самодейността Лазар Радков .

Линейката се употребява от „ Спасителен клуб за бъдеще “.

Тир е блъснал кола и я запратил в ускорителната лента на Автомагистрала „ Струма “  Екип на клуба се е прибирал от издирвателна задача и е бил наоколо до случая.

Със неонаталната кола за спешна помощ то е откарано от Карлово в Пловдив

Горан Сечков е обезопасил периметъра, изключил е мотора на ударената кола и с колата за спешна помощ я е изтеглил в спешната лента, с цел да не пречи на придвижването.

Пострадалите са прегледани в колата за спешна помощ и е открито, че не са потърпевши. Малко по-късно на мястото на случая идва Пътната полиция.

Благодарение на самодейността са купени и дарени повече от 20 кувьоза, неонатални коли за спешна помощ и модерна здравна инсталация

Благодарение голямото количество пластмаса,  събрана посредством самодейността „ Капачки за бъдеще “ , са купени и дарени повече от 20 кувьоза, неонатални коли за спешна помощ и модерна инсталация на над 10 лечебни заведения.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР