ОФК Янтра (Габрово) започна подготовката си за предстоящия сезон във

...
ОФК Янтра (Габрово) започна подготовката си за предстоящия сезон във
Коментари Харесай

ОФК Янтра започна подготовка за Втора лига

ОФК Янтра (Габрово) стартира подготовката си за идния сезон във Втора професионална лига. Треньорите Стоян Ацаров, Николай Василев и Петко Петков изведоха на първото занятие всички футболисти, които способстваха за извоюваното първо място в Северозападната Трета лига. Сред тях бяха и четиримата, които се причислиха към състава по време на зимната пауза – Николай Георгиев, Петър Казаков, Владислав Мисяк и Илиян Илиев.

На отлично квалифицирания терен на стадион " Христо Ботев ", футболистите организираха натоварващо, най-вече бегово 90 минутно занятие, в което интензивно се включи и старши треньорът Стоян Ацаров.

" Като за първа подготовка след тримесечна пауза всичко протече обикновено. Момчетата упражняваха добре и съм удовлетворен от тях " – показа след края той – " Съвсем естествено, първоначално ще наблегнем на физическата работа, а заниманията с топка ще бъдат по-малко и ще се опитаме да ги съвместим. Искаме тимът да е добре квалифициран физически и душевен, а по-късно и механически. Всички момчета от състава, които завоюва първото място в Трета лига, стартират. Здрави са, имат предпочитание за изява и ние на всички ще дадем късмет да покажат, че могат да играят в професионални футбол. Те го заслужават. Чакаме и няколко нови попълнения, само че те ще дойдат след 15-ти юни ", сподели още Ацаров.
Предстои двуседмична най-вече бегова работа, а за 20-ти юни е планувана първата контролна среща. Вече са доказани противниците за седем инспекции – четири от тях с тимове от Втора лига и три с отбори от Трета лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР