ОФК Спартак запази лидерската позиция след вчерашното 2:1 над Витоша

...
ОФК Спартак запази лидерската позиция след вчерашното 2:1 над Витоша
Коментари Харесай

ОФК Спартак остава лидер във Втора лига след 2:1 над Витоша - Бистрица

ОФК Спартак резервира лидерската позиция след вчерашното 2:1 над Витоша (Бистрица) на стадион „ Плевен “. Двубоят е от деветия кръг на футболното състезание на Втора професионална лига.

Ето и мнението за срещата на асистент треньора на плевенският отбор Петър Ванков.

„ Получи се здрава борба. След като поведохме с 1:0, можехме бързо да затворим мача. Пропуснахме да вкараме обаче головите положения, които създадохме. Оттеглихме се на отмора със заслужена преднина. През второто полувреме търсихме второ попадение, имахме такива благоприятни условия, само че още веднъж не ги оползотворихме. Постепенно се прибрахме и заложихме на контраатаки. Допуснахме обаче обикновена неточност, от която пристигна попадението на Витоша за 1:1. След него нашите футболисти се подвигнаха, вкараха втори гол, имаха късмет да осъществят най-малко още два. Не изпадаме в еуфория от позицията ни в класирането. Знаем какво би трябвало да подобряваме и работим за това. Излизаме за всеки мач с настройката да го спечелим. Колкото сме по-нагоре в таблицата, толкоз по-добре. Увереността и самочувствието ни нарастват с всеки дуел. Надмогваме кадровите проблеми и радващото е, че момчетата, които влизат на местата на отсътващите се оправят по най-хубавия метод. За следващ път усетихме поддръжката на почитателите ни. Благодарим им “.

Димитър Калчев – бранител на ОФК Спартак (Плевен) разяснява:

" Целият ни тим се показа доста добре. Имахме благоприятни условия да вкараме още голове. Ако го бяхме създали по-рано нямаше да треперим до последния съдийски сигнал -просто малшанс. В последна сметка справедливо победихме.

Най-важното е да радваме хората, които ни поддържат. Отборът набира скорост. Има въодушевление и самочувствие. Всички сме едно цяло – не се разделяме на запаси и титуляри. Всеки влиза на терена и дава максимума от себе си с цел да реализираме задачата. Тя е една във всеки мач – победа “.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР