ОФК Карнобат загуби с 0:1 шампионатната си среща с Розова

...
ОФК Карнобат загуби с 0:1 шампионатната си среща с Розова
Коментари Харесай

ОФК Карнобат загуби у дома от Розова долина


ОФК Карнобат загуби с 0:1 турнирната си среща с Розова котловина (Казанлък), в мач от 6-ти кръг на Югоизточна Трета лига.

Единственото попадение в мача осъществя Пламен Колев в 46-та минута, когато изпрати топката във вратата на домакините при избит удар на Данаил Иванов от вратаря Борислав Тотев.

Карнобатлии, макар множеството кадрови проблеми, свързани с контузени, осъдени и отсъстващи състезатели (сред които Станимир Митев, Даниел Стаматов, Стефан Стаматов, Антон Иванов и други), дадоха всичко от себе си, с цел да зарадват многочислените си почитатели, само че неналичието на късмет пред гола не разреши точка или 3 да останат в Карнобат.

И в случай че от една страна феновете видяха положително показване и пропуски от своите любимци, то от друга бяха факт отстраняването от игра на Стоян Калпаклиев за два жълти картона и травмата на Ясен Тузаков, който бе фаулиран в наказателното поле на Розова котловина, само че дузпа не бе свирена. Именно тези моменти сътвориха мигове на напрежение – на терена и по трибуните, като несъгласието на футболисти и почитатели бе обвързвано със съдийските решения.

" Получи се равносилен мач. Първото 100 % състояние беше за нас, само че при започване на втората част проспахме една обстановка, което ни е остаряла уязвимост.

Явно съдиите са решили, че тук няма условия, че теренът не става, не се играе футбол, очевидно желаят ние да изпаднем. Не мога да си обясня това. Вече се събраха два-три мача, не знам каква е повода, очевидно нещо не сме им приятни. Кадровите проблеми са в резултат на съдийските решения.

1000 % дузпа като не се свири, по какъв начин да ги успокоя тези момчета, в случай, че тя е очевадна? Не стига, че не ни дават дузпа, ами и ни дават два жълти картона в границите на 10 секунди. Предният мач със Спартак Пд беше същата работа. 100 % дузпа не ни дадоха при 2:1 за нас, по-късно се измисля никаква дузпа против нас, ето – реакция от наш играч и червен картон с наказване за два мача. И още веднъж – неверни съдийски решения и червен картон. Ние просто не можем да се надиграваме, тъй като 50-та – 60-та минута сме с човек по-малко, а със Спартак на моменти бяхме и с двама по-малко на терена.
Доколкото разбрах този арбитър съдийства в професионалния футбол. Трябва някаква отговорност да поемат и съдиите. Не може ние да губим точки, награди и така нататък, а на тях да си им вървят мачове, възнаграждение и така нататък “, съобщи наставникът на ОФК Карнобат Георги Калоянов, представен от пресслужбата на клуба.

" И двата тима излезнахме да играем футбол, само че за жал, както в предни мачове, имаше противоречиви обстановки. Мисля, че множеството хора по трибуните подвигнаха кръвно. По никакъв метод не желая да атакувам и упреквам съдиите, само че обстановката беше такава, че даже състезателите от Казанлък помислиха, че ще изгонят техния вратар с червен картон ", съобщи капитанът на домакините Пламен Димитров.

В идната си среща карнобатлии ще гостуват в районно дерби на ОФК „ Несебър “. Двубоят от 7-ми кръг е на 19-ти септември, събота, от 17:00 ч.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР