офийският градски съд заседава по едно от делата срещу Георги

...
офийският градски съд заседава по едно от делата срещу Георги
Коментари Харесай

За побой с мачете: съдът ще заседава по дело срещу Семерджиев

офийският градски съд заседава по едно от делата против Георги Семерджиев – за побой с мачете. Случаят е от 2012 година Пред магистратите пострадалият описа, че напрежението зародило при спор на червен светофар.
Няколко дни по-късно се стигнало и до физическа разпра. Според прокуратурата Георги Семерджиев е нанесъл удари по главата и коляното на пострадалия, до момента в който той лежал на земята в безпомощно положение. Районният съд осъди Семерджиев на две години затвор и 12 хиляди лв. обезщетение, само че той апелира решението на магистратите.

SafeNews напомня, че Семерджиев е обвиняем по няколко каузи. Най-тежкото е за злополуката със починалите девойки и следва Софийският апелативен съд да се произнесе по него.
Георги Семерджиев получи дефинитивна присъда за кражба на бензин за 233 лв. от бензиностанция на автомагистрала „ Тракия ”. Това оказва се от правосъден акт на Окръжния съд в София. Мъжът, който е обвиняем и за тежката злополука на бул. „ Черни връх ” в София, при която починаха две млади девойки, към този момент излежава наказване от една година затвор за кражбата.
По това обвиняване той е приет за отговорен от две инстанции. Първо Районният съд в Ихтиман осъжда Семерджиев на 12 април предходната година, а по-късно Окръжният съд в София удостоверява присъдата на 31 януари тази година. С двата правосъдни акта магистратите осъждат Семерджиев за кражбата, която е от 3 юли 2022 година. А той изтърпява наказването си от 23 февруари 2024 година.

 

Източник: Нова телевизия

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР