Официалното представяне на новото Porsche Cayenne вече е факт. Публичната

...
Официалното представяне на новото Porsche Cayenne вече е факт. Публичната
Коментари Харесай

Запознайте се с Porsche Cayenne 2018

Официалното показване на новото Porsche Cayenne към този момент е реалност. Публичната премиера на автомобила ще се състои в средата на септември, по време на автомобилното ревю във Франкфурт, където ще бъдат разкрити всички детайлности, касаещи техническата част на автомобил.

Сега обаче, с изключение на фотоси, от компанията разкриха и някои от главните ТТ данни на новия модел. Външно Porsche Cayenne 2018 не се отличава коренно от предшественика си, само че в това време е издигнат на напълно нова платформа. Иновацията е повишена на дължина, като към този момент е 4 918 мм.



В същото време масата е понижена с цели 65 кг. Всички модификации ще разполагат с напълно LED светлини. В салона главните промени се виждат в конфигурацията на приборите на арматурното табло. От циферблатите е останал единствено оборотомерът, а всички останали данни се извеждат пред погледа на лидера чрез електронни данни на екрана.

Появил се е и голям 12.3-инчов екран на мултимедийната система. Обемът на багажното поделение също е повишен и към този момент е 770 литра. Впечатление прави двигателната гама. Стартът на продажбите на Porsche Cayenne 2018 ще стартира единствено с два бензинови елемента.



Те са V-образни шестцилиндрови. Трилитровият турбомотор ще има налични 340 конски сили, а този с размер от 2.9 литра ще е екипиран с два турбокомпресора и ще разполага с 440 коня. От компанията обявиха, че по-късно ще се появи и четирилитров V8 мотор с мощ 550 коня, както и два дизелови елемента.

Дизелите ще са с работен размер 3.0 (272 к. с.) и 4.0 (422 к. с.). Новият Cayenne ще има и хибридна версия, която също ще се появи на по-късен стадий. От листата с варианти усещане прави пълноуправляемото шаси с дейни стабилизатори за напречна резистентност и напълно модифицираното пневматично окачване.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР