Официалното представяне на новата линия Pixel 6 ще се състои

...
Официалното представяне на новата линия Pixel 6 ще се състои
Коментари Харесай

Появи се видео с все още непредставения смартфон Google Pixel 6 Pro

Официалното показване на новата линия Pixel 6 ще се състои през идващите няколко седмици, само че в мрежата не престават да се разгласяват разнообразни видеоклипове и фотоси, свързани с бъдещите мобилни устройства на Гугъл. Наскоро в Twitter се появи видео, в което се твърди, че включва една от ранните тестови индустриални проби на новия флагман Гугъл Pixel 6 Pro.

Показаният Гугъл Pixel 6 Pro има черно и сиво тяло с бляскав тил. Камерата с три датчика е ситуирана хоризонтално. Един от датчиците е перископичен. Предната камера е поместена в кръговиден отвор в центъра на горната част на екрана. Ръбовете на екрана са заоблени. Дизайнът на показаната заготовка съвсем изцяло съответствува с формалните рендери на Гугъл, оповестени от компанията при започване на август.

По предварителни данни новият смарт телефон Гугъл Pixel 6 Pro ще работи с патентования процесор Tensor и с чипа Titan M2. Поддръжката на мрежи от пето потомство ще се обезпечава от 5G модем Exynos 5123. Оперативната памет, според от модификацията, ще има размер от 6 или 8 GB.

Под OLED екрана ще има датчик за пръстови отпечатъци, който поддържа периодичност на освежаване 120Hz. Батериите ще поддържат 33W технология за бързо зареждане, а предстоящата цена на Гугъл Pixel 6 Pro стартира от 900 $.

I think this may be the first hands on video leak of a Гугъл Pixel 6 Pro.

FYI: The logo would indicate that this is likely an early production test unit, so that means there may be some differences between what you see here and the actual production device.
— M. Brandon Lee | THIS IS TECH TODAY (@thisistechtoday)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР