Официалното представяне на новата линия Pixel 6 ще се състои

Официалното представяне на новата линия Pixel 6 ще се състои ...

Появи се видео с все още непредставения смартфон Google Pixel 6 Pro


Официалното представяне на новата линия Pixel 6 ще се състои през следващите няколко седмици, но в мрежата продължават да се публикуват различни видеоклипове и снимки, свързани с бъдещите мобилни устройства на Google. Наскоро в Twitter се появи видео, в което се твърди, че включва една от ранните тестови производствени проби на новия флагман Google Pixel 6 Pro.

Показаният Google Pixel 6 Pro има черно и сиво тяло с лъскав гръб. Камерата с три сензора е разположена хоризонтално. Един от сензорите е перископичен. Предната камера е поместена в кръгъл отвор в центъра на горната част на екрана. Ръбовете на дисплея са заоблени. Дизайнът на представената мостра почти напълно съвпада с официалните рендери на Google, публикувани от компанията в началото на август.

По предварителни данни новият смартфон Google Pixel 6 Pro ще работи с патентования процесор Tensor и с чипа Titan M2. Поддръжката на мрежи от пето поколение ще се осигурява от 5G модем Exynos 5123. Оперативната памет, в зависимост от модификацията, ще има обем от 6 или 8 GB.

Под OLED дисплея ще има сензор за пръстови отпечатъци, който поддържа честота на опресняване 120Hz. Батериите ще поддържат 33W технология за бързо зареждане, а очакваната цена на Google Pixel 6 Pro започва от 900 долара.

I think this may be the first hands on video leak of a Google Pixel 6 Pro.

FYI: The logo would indicate that this is likely an early production test unit, so that means there may be some differences between what you see here and the actual production device.
— M. Brandon Lee | THIS IS TECH TODAY (@thisistechtoday)

Източник: fakti.bg